Rohkema info nägemiseks:

BELLAFORZA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 760; jälgijaid - 9. Arvustusi - 2; Artikleid 2+ "Kirjuta BELLAFORZA OÜ kohta arvamuslugu!"

Ettevõtte lugu

Tartu linnas, säravas Eesti südames, kõrgub üks paik, mis on sensuaalsuse kuningriigiks. Tere tulemast Stripclubi Prime, kus meie uksed on olnud avatud juba rohkem kui 15 aastat. Oleme uhked, et võime öelda, et meie pole mitte ainult stripiklubi, vaid meie oleme Tartu Nr.1 stripiklubi. Meie missiooniks on pakkuda sulle unustamatu kogemus ja džentelmenide puhkus, mis jääb meelde terveks eluks.

Kui astud meie klubisse, avaneb sulle 300 m2 sensuaalsuse võimalusi. Igaüks leiab endale sobiva koha: olgu see siis lava lähedal, põhiruumis või mõnes meie eksklusiivses privaattoas. Meie kaunid ja andekad tantsijad pakuvad sulle mitmekülgseid etendusi, alustades traditsioonilisest striptiisist ja lõpetades sensuaalse idamaise tantsuga. Hiljuti liitus meie tiimiga kaunis tüdruk Aafrikast, tuues meie klubisse eksootika maitset.

Meie klubis pole vaid silmailu, vaid ka maitseelamus. Meie menüüst leiad mitte ainult tavapärased joogid, vaid ka hoolikalt valmistatud kokteilid ja vesipiibu nautimise võimaluse. Kui soovid privaatsust absoluutses konfidentsiaalsuses, siis meie VIP-teenused on sinu jaoks. Lisaks pakume eksklusiivset PartyBust, kus meie tähelepanelik autojuht ja imeilus kaaslane viivad sind unustamatule reisile uute emotsioonide maailma.

Meie privaattubades saad unustamatu kogemuse, mis on täpselt sinu maitse järgi kohandatud. Meie sensuaalsed tantsijad on valmis üllatama sind oma oskustega, tuues ellu sinu kõige salajasemad unistused ja fantaasiad. Iga tuba on kujundatud erilise stiili ja õhkkonnaga, et saaksid täiel rinnal nautida meie sensuaalsust.

Kas soovid oma tüdrukuteõhtut vürtsitada või oled naine, kes soovib oma peole veidi ekstra särtsu tuua? Meie meestestriptiisietendused on just see, mida otsid. Meie kogenud ja võluvad meestantsijad toovad sinu sündmusele sensuaalsuse ja kirglikkuse.

Stripclub Prime on koht, kus unistused saavad tiivad, ja kus iga hetk on täis kirge ja elegantsi. Ootame sind avasüli meie õdusasse ja sensuaalsesse klubisse Tartu südames, et pakkuda sulle unustamatuid elamusi, mis jäävad meelde terveks eluks.

Koduleht

BELLAFORZA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.