Rohkema info nägemiseks:

7KÄIKU OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5858; jälgijaid - 14. Arvustusi - 2; Artikleid 6+ "Kirjuta 7KÄIKU OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Maru Catering

Kui otsite unikaalset ja maitseelamust pakkuvat toitlustusteenust, siis on 7KÄIKU OÜ all tegutsev MARU CATERING just see, mida vajate. Alustades oma teekonda 2012. aastal Lennusadama ja Paksu Margareeta ametliku toitlustajana, on meil välja kujunenud üle paarikümneaastane kogemus, mis võimaldab pakkuda mitmekülgseid ja maitseelamusi täis sündmusi igale maitsele.

Maru Cateringi kogemus ulatub aastasse 2012, mil hakkasime Lennusadama ja Paksu Margareeta ametliku toitlustajana tegutsema. Meie professionaalne meeskond on spetsialiseerunud eri suuruse ja tegumoega sündmuste toitlustamisele, olgu selleks siis vastuvõtt, firmapeo, banketi, sünnipäeva, pulma, konverentsi, seminari, pikniku või grillpeo korraldamine.

Gurmeemaailmas tuntud seitsmekäiguline galaõhtusöök on meie uhkus. Olgu teie sündmus suur või väike, pidulik või argine, pakume alati seitsmekäigulise galaõhtusöögi tasemel toitu ja teenindust. Meie eesmärk on luua meeldejääv kulinaarne elamus, mis rõõmustab igat maitsemeelt.

Meie toitlustusteenus on alati täislahendus ja rohkemgi veel. Unustage korduma kippuvad standardpakid – me läheme igale sündmusele individuaalselt vastu. Lisaks toitlustusele oleme valmis kaasa mõtlema sündmuse toitlustusvälistes küsimustes. Tahame, et teie mureks jääks vaid toidu nautimine, ülejäänu jääb meie hooleks.

Olenemata sündmuse iseloomust, pakume kvaliteetset toitlustusteenust, mis rahuldab ka kõige nõudlikuma maitse. Olgu tegemist galade, pulmade, seminaride, sünnipäevade, firmaürituste või aiapeodega, meil on oskus ja kogemus tagada sündmuse sujuv kulgemine ning jätta unustamatu maitseelamus.

7Käiku

Kui otsite toitlustusteenust, mis ületab ootusi ning pakub gurmeetoitu kõrgeimal tasemel, siis 7Käiku OÜ on teie unistuste partner. Meie uhkuseks on seitsmekäiguline galaõhtusöök, mis on gurmeemaailmas tippude tipp, pakkudes vaid parimat parimat. Tutvustame teile meie maailma, kus iga sündmus, olgu see suur või väike, pidulik või argine, saab osaks meie kirest ja peene maitsekunsti tundmisest.

Gurmeetoitlustuse kuningaks peetav seitsmekäiguline galaõhtusöök on meie kirg ja uhkus. Toitlustame pea paarikümneaastase kogemuse toel, tagades, et iga roog on valmistatud hoolikalt valitud koostisosadest ning pakub unustamatut maitseelamust. Olgu tegemist pulma, firmapeo või sünnipäevaga, meie eesmärk on pakkuda teie sündmusele kõrgeima kvaliteediga toitu ja teenindust.

Meie toitlustusteenus on rohkem kui lihtsalt söök. Pakume täislahendust, mis hõlmab mitte ainult gurmeetoitu, vaid ka professionaalset teenindust ning individuaalset lähenemist iga sündmuse korral. Unustage standardpakid, sest meie eesmärk on luua unikaalne toitlustuskogemus, mis vastab täpselt teie soovidele. Oleme valmis mõtlema kaasa ka sündmuse toitlustusvälistes küsimustes, et tagada teie täielik rahulolu.

Olenemata sündmuse iseloomust, suurusest või eripärast, võtame iga ülesande vastu suure pühendumusega. Galad, pulmad, seminarid, sünnipäevad, firmapeod - meie kogemus ulatub erinevate sündmuste kirevast maailmast. Oleme valmis looma teie sündmusele meeldejääva õhkkonna ja pakkuma kõrgetasemelist toiduelamust.

7 Käiku OÜ- Meie eesmärk on rõõmustada igat maitsemeelt ja luua sündmus, mis jääb kauaks meelde. Võtke ühendust ning avastame koos parima lahenduse just teie sündmuse jaoks!

MARU CATERING

7KÄIKU CATERING

7KÄIKU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Ly

Toit maitsev, portsud suured ja hinnad mõistlikud! Tublid olete!

- Ave-Riin

Tellisime veiseburgerid ja lõheburgeri - nii, nagu ajaliselt lubatud, oli toit kohal ja maitses üli hästi! Super, et valik nii liha, kui kala osas olemas 😊

7Käiku: toitlustuse täisteenus ekspertidelt

Gurmeemaailmas on 7Käiku tuntud kui tippude tipp, kui tegemist on luksuslike galade ja eksklusiivsete õhtusöökidega. Ettevõte, millel on pea paarikümneaastane toitlustusvaldkonna kogemus, on pühendunud pakkuma ainult parimat toitu ja teenindust. 7Käiku seab endale eesmärgiks muuta iga sündmus, olgu see siis suur või väike, pidulik või argine, unustamatuks elamuseks. 7Käigu toitlustusteenus on rohkem kui lihtsalt toidu pakkumine. See on täislahendus, mis kohandub iga sündmuse eripäraga. Ettevõte ei piirdu standardsete pakettidega, vaid lähenemine on alati individuaalne. Lisaks toitlustusele on

Dropdown

kõik artiklid

Maru Catering: Mida me täpsemalt pakume?

MARU Catering on alates 2012. aastast olnud Lennusadama ja Paksu Margareeta ametlik toitlustaja, pakkudes mitmekülgseid ja professionaalseid toitlustusteenuseid
ssb.ee
MARU Catering on alates 2012. aastast olnud Lennusadama ja Paksu Margareeta ametlik toitlustaja, pakkudes mitmekülgseid ja professionaalseid toitlustusteenuseid eri suuruse ja tegumoega sündmusteks. Ettevõte on loonud endale kõrge maine kvaliteetse toidu, stiilse teeninduse ning paindlikkuse poolest, et rahuldada klientide nõudlikumaid maitse-eelistusi. MARU Cateringi kogemus ulatub kaugemale kui lihtsalt toidu serveerimine. Ettevõte on toitlustanud mitmesuguseid sündmusi, sealhulgas vastuvõtte, firmaüritusi, bankette, sünnipäevi, pulmi, konverentse, seminare, piknikke ja grillipeo ning on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.