Rohkema info nägemiseks:

HA9 OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 804; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HA9 OÜ kohta arvamuslugu!"

HA9 OÜ hetkeolukord

Juba 804 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 17 korda.

Tegevusaruanne 2022

HA9 OÜ on asutatud 24.11.2015. Esimesel tegevusaastal pöörati tähelepanu uute kliendisuhete loomisele, hoidmisele ja arendamisele ning kvaliteedi tõstmisele läbi olemasolevate teenuste täiendamise ja uute teenuste väljatöötamise. Ettevõtte tegevusalaks on treeningute läbiviimine

Tallinnas HAF treeningstuudios. Treeninguteks on Jumping ja EMS treeningud.

2022 Planeeritud koostööd suuremate ettevõtetega ( SWEDBANK, SEB, jne) said osaliselt teostatud personaalsete tutvumispäevade ja ühisürituste näol.

2023. aasta plaanitud ilumessile jäi seekord minematta. Teavitustööd EMS-treeningute osas, teadlkkuse tõstmise osas on olnud edukad ning sellega plaanitakse ka 2024 aastal jätkata.

Planeeritud väiksemate ürituste korraldamise osas on olnud plaanipärane ning kliendid on selle ka kenasti vastu võtnud.

Personaalsed loengud selja-, õlavöötme- , põlvevalude osas on olnud tulemuslikud klienditagasiside põhjal ning 2024 on näha vajadust sellega jätkata.

2023. aastal lisandusid stuudiosse saali rentimise võimalus ning samuti ka jooga. Korraldati ka erinevaid enesearengu üritusi ( gongid, vestlusõhtud).

2023 ei õnnestunud väga palju EMSi osas spetsiifilisemate suundade poole ( plaanis erinevate spordialaspetsiifiliste 2024 on plaanis luua tugivõrgustik klientidele heaolu ning tulemuste saavutamise osas. Plaanitakse koostööd meditsiinilise taustaga kehaanalüüse pakkuva ettevõttega.

HA9 OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.