Rohkema info nägemiseks:

TAEVANIMAANI OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1214; jälgijaid - 3. Arvustusi - 1; Artikleid 5+ "Kirjuta TAEVANIMAANI OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus traditsioon kohtub modernsusega, kus iga ese jutustab loo ja kus käsitsi valmistatud keraamika soojus muudab teie ruumi koduks. Meie hoolikalt valitud käsitöökeraamika kollektsioon on enamat kui lihtsalt funktsionaalne; see on tunnistus Eesti käsitöö ajatust ilust.

Meie kannude õrnast kumerusest kuni meie nõude keerukate disainideni on iga meie valiku ese kunstiteos, mida on armastusega valmistanud osavad käsitöölised. Meie pühendumus kvaliteedile ja esteetikale on ilmne igas pakutavas käsitsi valmistatud esemes, tagades, et toote koju mitte lihtsalt toote, vaid pärandi tüki.

Meie keraamiliste toodete valik on loodud nõudlikule kliendile, kes hindab ainulaadset massitoodangu üle. Olgu teil soov täiendada oma interjööri avaldusega tükiga või otsite täiuslikku kingitust, meie keraamika on kindlasti muljetavaldav. Kaubandus, mis on juurdunud eetilistes tavadest, tagame, et iga ost toetab kohalikke käsitöölisi ja nende käsitööd.

Koge rõõmu autentse käsitöökeraamika omamisest. Meie kannud ei ole lihtsalt anumad; need on vestluse alustajad, sild vana ja uue vahel ning inimliku puudutuse tähistamine digitaalses maailmas. Omaks võtke käsitsi valmistatud esemete võlu ja laske oma kodule rääkida oma ainulaadset lugu.

Ostke meilt ja nautige tasuta saatmist tellimustele üle 50 euro, -5% allahindlust püsiklientidele ja turvaliste makselahenduste kindlust. Teie teekond Eesti käsitöö südamesse algab siit. Tere tulemast meie perekonda, kus iga ese on valmistatud armastusega ja iga klient on hinnatud.

Kontakt

TAEVANIMAANI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaanika K.

Väga professionaalne teenindus ja suurepärane tootevalik. Soovitan kindlasti!

- Priit T.

Olen nii rahul oma ostuga! Lihtne tellida ja kiire tarne.

- Mihkel S.

Armastan, kuidas iga ese on nii ainulaadne ja käsitööline. Suurepärane leid!

Milline on puidutöö ja nikerdamise roll Eesti käsitöös?

Eesti käsitöö on aknaks rahva hinge, mis on hoolikalt säilitanud oma käsitööpärandit. Need käsitöötooted ei ole lihtsalt esemed; need on lood, mis on kootud, nikerdanud ja vorminud meistrite käte poolt, kelle oskused on põlvest põlve edasi antud. Sajandeid on Eesti käsitöö mänginud olulist rolli rahva igapäevaelus. Alates keerukalt kootud tekstiilidest kuni meisterlikult nikerdanud puidust tarbeesemeteni, iga tükk hoiab endas ajaloo killukest ja peegeldab eestlaste vastupidavust ja loovust. Eesti kultuuripärand on sügavalt juurdunud selle käsitöösse. Igal piirkonnal on oma ainulaadsed

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas muuta keraamiline kunst ruumi keskpunktiks?

Keraamiline kunst ei ole lihtsalt väljendusviis; see on mitmekülgne element, mis võib tõsta iga kodu esteetikat. Keraamika ilu peitub nende ajatus võlus ja unik
ssb.ee
Keraamiline kunst ei ole lihtsalt väljendusviis; see on mitmekülgne element, mis võib tõsta iga kodu esteetikat. Keraamika ilu peitub nende ajatus võlus ja unikaalses puudutuses, mida nad toovad sisekujundusse. Selles postituses uurime viit uuenduslikku viisi, kuidas integreerida keraamilist kunsti oma kodukujundusse, muutes teie ruumi käsitööliste tipptaseme galeriiks. Avaldusega keraamilised tükid fookuspunktina Üks mõjusamaid viise keraamilise kunsti kasutamiseks on muuta see ruumi keskpunktiks. Suur, käsitsi valmistatud vaas või julge keraamiline skulptuur võib tõmmata pilku ja seada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.