Rohkema info nägemiseks:

RUUTMEETRID KINNISVARA OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1883; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RUUTMEETRID KINNISVARA OÜ kohta arvamuslugu!"

RUUTMEETRID KINNISVARA OÜ hetkeolukord

Juba 1883 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 67 korda.

Tegevusaruanne 2022

Ruutmeetrid Kinnisvara OÜ on Eesti kapitali põhinev kinnisvara ettevõtte. Ettevõtte missiooniks on pakkuda erakordset teenust kinnisvara müümisel, ostmisel ja väljaüürimisel. Ettevõtte professionaalne meeskond otsib pidevalt uusi ideid ja strateegiaid, et luua lisandväärtust meie klientidele tehes protsess kiiremaks, odavamaks ja lihtsamaks. Meie eesmärk on alati saavutada silmapaistvad tulemused, aidates meie klientidel saavutada nende eesmärke ja unistusi.

Ettevõtte põhitegevuses aruanne aasta jooksul oli kinnisvara vahendamise kvaliteetse teenuste pakkumine, insvesteeringud rendi eesmärgiga ja kinnisvara alane nõustamise.

Aasta 2022 esimesel pool ettevõtte soetas veel kaks objekti Tallinnas.

Ettevõtte müügitulud kasvanud 352 T€, mis on 18% võrra suurem summa, võrreldes 299 T€ aastal 2022. Peamise kasvu põhjuseks oli turu elavdamine pärast COVID piirangute vähendamist ja suur aktiivsus kinnisvara turul. Kuludes kajastuvad alltöövõtjate teenused (s.h. ka objektide kujundamise kulud). Aruanne perioodi kasum moodustas 222 T€, mis on 27% võrra suurem summa kui oli aastal 2021 (178 T€).

Aasta 2022 sügisest toimunud mõned muudatused Eesti kinnisvara turul, kus nõudlus oluliselt langus ja kinnisvara müügi protsess on muutunud pikemaks ja kallimaks. See tähendab ettevõtte jaoks oodatav kulud kasv ja tulude vähenemine.

Ettevõtte eesmärgid aastaks 2023 on säilitada oma turuosa maaklerteenuste turul ja saavutada müügitulude maht, et tagada ettevõtte mõistlik rentaablus.

RUUTMEETRID KINNISVARA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.