Rohkema info nägemiseks:

HANTEL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laias valikus jõusaaliseadmeid ettevõtetele, koolidele, spordiklubidele ja eraisikutele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie meeskond koosneb kirevast ja professionaalsest rühmast, kellel on aastatepikkune kogemus jõusaaliseadmete valdkonnas. Oleme uhked, et saame jagada oma teadmisi ja pakkuda kvaliteetseid tooteid klientidele Eestis ja kaugemal. Meie põhiliseks eesmärgiks on aidata teil saavutada oma tervise- ja treeningueesmärgid ning teha seda kvaliteetsete jõusaaliseadmete abil.

Kas olete ettevõtte omanik, kooliõpetaja, spordiklubi juht või lihtsalt harrastussportlane? Meiega leiate alati sobiva lahenduse! Pakume laias valikus jõusaaliseadmeid, mis vastavad teie vajadustele ja eelarvele. Olgu see siis paar hantleid või täielik jõusaal, oleme teie jaoks olemas.

Meie jõusaaliseadmed on valmistatud Eestis, olles seeläbi garantiiks kvaliteedile ja usaldusväärsusele. Otse tootjalt ostes tagame teile parima hinna ja kvaliteedi suhte. Lisaks sellele pakume meie toodetele ka laiast värvivalikust valimise võimalust, nii raamile kui ka nahkdetailidele. Soovime, et teie jõusaal oleks mitte ainult funktsionaalne, vaid ka visuaalselt atraktiivne.

Teie rahulolu on meie jaoks ülioluline. Seetõttu pakume meie jõusaaliseadmetele 2-aastast garantiid kulumaterjalidele ja eluaegset garantiid raamidele. Lisaks sellele tagame professionaalse ja kiire järelhoolduse, et teie seadmed oleksid alati tipptasemel.

Mõistame, et kõik klientide vajadused on erinevad. Seetõttu pakume eritellimuslahendusi vastavalt teie soovidele ja vajadustele. Saame kohandada jõusaaliseadmeid vastavalt mõõtmetele, värvile ja kaalule, et need sobiksid ideaalselt teie keskkonda ja eesmärkidega.

Alustades meiega, pakume tasuta konsultatsiooni, et mõista teie vajadusi ja soove. Oleme teie kõrval kogu teekonna vältel, alates esimestest kaalutlustest kuni lõpliku lahenduseni. Teie treeninguruumi kujundamine peaks olema lihtne ja nauditav ning meie oleme siin, et seda võimaldada.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem  

HANTEL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Paul K.

Kogu oma elu olen ma otsinud parimat jõusaaliseadmete varustust ja Hantel on see. Kvaliteet on suurepärane ja tasuta konsultatsioon oli väga abivalmis. Tänud!

- Kertu J.

Hantel on parim valik jõusaaliseadmete varustuseks. Värvivalik ja eritellimuste võimalus on suurepärane, kulud on alati kontrolli all ja tasuta konsultatsioon oli väga abiks. Soovitan kindlasti!

- Liisa E.

Hantel teeb imeilusat tööd jõusaaliseadmete varustamisel. Väga vastutustundlikud, kiired ja suurepärased hinnad. Kvaliteet on alati parim ja ei saaks rohkem soovida. Suur tänu!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

HANTEL OÜ tegevusaruanne 2022

Hantel OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati 2015. aasta detsembris. See on ettevõte, mis on pühendunud jõusaali seadmete müügile ja hooldusele. Ettevõtte tegevus algas ametlikult 2016. aasta aprillis, pärast ettevalmistusperioodi, mis hõlmas kõike alates äriplaani koostamisest kuni tarnijate leidmiseni. Hantel OÜ põhitegevusalaks on jõusaali seadmete müük ja hooldus. Nad on spetsialiseerunud erinevatele jõusaali seadmetele, sealhulgas tõstukitele, raskustele, jooksulintidele ja paljudele teistele. Lisaks seadmete müügile pakuvad nad ka hooldusteenuseid, et tagada seadmete pikaajaline töökindlus

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas on jõusaalid ajas muutunud?

Jõusaalid on olnud tervisesõprade ja spordientusiastide pühamuks juba aastakümneid. Kuid kuidas on nad arenenud läbi aegade ja milline võib olla jõusaalide tule
ssb.ee
Jõusaalid on olnud tervisesõprade ja spordientusiastide pühamuks juba aastakümneid. Kuid kuidas on nad arenenud läbi aegade ja milline võib olla jõusaalide tulevik? Uurime jõusaalide ajalugu ja vaatame, milliseid innovatsioone võib oodata. Jõusaalide lugu ulatub tagasi antiik-Kreekasse ja Rooma impeeriumi, kus jõuharjutused olid oluliseks osaks võitjate füüsilisest ettevalmistusest. Kuigi need esimesed jõusaalid ei sarnanenud tänapäevastele, olid nad siiski aluseks tulevastele arengutele. Jõusaalide tänapäev ja tehnoloogia mõju Tänapäevased jõusaalid on kõike muud kui lihtsalt raskuste

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.