Rohkema info nägemiseks:

KRIIPSIK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 266; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KRIIPSIK OÜ kohta arvamuslugu!"

KRIIPSIK OÜ hetkeolukord

Juba 266 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõte OÜ Kriipsik asutati 09.12.2015.

Ettevõte loodi eesmärgiga pakkuda meelelahutust ja tegevust lastele laste mängutoa ning atraktsioonide näol.

2016 aastal tegeleti sobiva kinnistu otsimise ning läbirääkimistega võimalike pakkujate ning erinevate atraktsioonide tarnijatega. Kuna osapoolte vahel teklkisid lahkhelid ja soovitud lastele suunatud meelelahutuse valdkonnas läbirääkimised erinevate võimalike koostööpartneritega luhtusid, otsustasid OÜ Kriipsikust lahkuda kaks osanikku.

2017 aastal suunas OÜ Kriipsik oma tegevuse ümber ning hakkas tegelema Ehituslik insener-tehniline projekteerimine ja nõustamine ning siseviimistlustöödega.

2018 aastal jätkas OÜ Kriipsik tegevust ehituslik insener-tehniline projekteerimise ning siseviimistlustöödega.

2018 aastal palgalisi töötajad ei olnud.

2018 aastal oli ettevõtte juhatuses kaks liiget.

2019 aastal jätkas OÜ Kriipsik tegevust peamiselt ehituslik insener-tehniline projekteerimisega ning vähesel määral siseviimistlustöödega.

2019 aastal palgalisi töötajad ei olnud.

2019 aastal oli ettevõtte juhatuses kaks liiget.

2020 aastal jätkas OÜ Kriipsik tegevust ehituslik insener-tehnilise projekteerimisega. Kuna esimese poole aasta jooksul siseviimistlustööde tellimusi ei tulnud, oli näha, et tuleb otsida uusi väljundeid. Sügisel sai vastu võetud otsus, et kuna baas programmid on samad, mis projekteerimisel, siis hakkame projekteerimise kõrval tegelema puidu ja vineeri laserlõikusega ning valminud toodete müügiga. Selle tarbeks sai investeeritud ja tellitud laserlõikus masin. Detsembris sai tehtud ka koduleht, mille kaudu oma tooteid ja teenuseid turustada.

Nagu majandustulemustest näha, siis see valik õigustas ennast ning laserlõikus moodustas 2/3 eelmise aasta käibest.

2020 aastal palgalisi töötajaid ei olnud.

2020 aastal oli ettevõtte juhatuses kaks liiget.

2021 aastal OÜ Kriipsik ehituslik insener-tehnilist projekteerimist enam suures mahus ei teostanud ning projekteerimine moodustas aasta käibest vaid 2%. Suuremat rõhku pöörati laserlõikusele ja puidupõhiste toodete tootmisele ning müümisele. See tegevus moodustas aasta käibest 98%. Aasta jooksul sai investeeritud ka masinaparki ning soetatud mõned uued puutööseadmed.

2021 aastal palgalisi töötajaid ei olnud.

2021 aastal oli ettevõtte juhatuses kaks liiget.

2022 aastal OÜ Kriipsik ehituslik insener-tehnilist projekteerimist enam ei teostanud ning kogu käibe moodustas laserlõikus ning puidupõhiste toodete tootmine ja müümine.

2022 aastal palgalisi töötajaid ei olnud.

2022 aastal oli ettevõtte juhatuses kaks liiget.

KRIIPSIK OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.