Rohkema info nägemiseks:

VÄLGU GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Spetsialiseerume professionaalsetele elektritöödele, pakkudes kvaliteetseid elektriinstallatsioone, hooldust ja seadmete paigaldust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõtte meeskond koosneb kogenud ja pühendunud elektrispetsialistidest, kellel on sügavad teadmised elektritöödest ja -süsteemidest. Meie professionaalsus ning pidev valmisolek uuendusteks ja koolitusteks tagavad, et klientidele pakutakse alati parimat teenust elektrivaldkonnas.

Elektritööd ja elektrisüsteemid on olulised osad meie igapäevaelust, mida sageli märkamata jätame, kuid mis muudavad meie elu mugavaks ja toimivaks. Üks ettevõte, mis on pühendunud professionaalsetele elektritöödele ja elektrisüsteemide lahendustele, on VÄLGU GRUPP OÜ. Selle ettevõtte missiooniks on pakkuda klientidele mitmekülgseid ja usaldusväärseid elektriteenuseid, tagades samal ajal ohutu elektritööde keskkonna.

VÄLGU GRUPP OÜ on spetsialiseerunud erinevatele elektritöödele, hõlmates elektrijuhtmestike paigaldust, valgustuse lahendusi, elektripaneelide ehitamist ning elektriseadmete hooldust ja remonti. Nende meeskond omab laialdast kogemust, tagades klientidele parima võimaliku teenuse igal sammul.

Ettevõte pakub laia valikut madalpinge süsteeme, mis hõlmavad andmeside- ja sidesüsteeme, turvasüsteemide paigaldust, automatiseeritud juhtimissüsteeme ja nutikodu lahendusi. Nad on asjatundlikud kaasaegsete tehnoloogiate kasutamisel, et tagada klientidele nutikad ja turvalised kodu- ja ärihoone lahendused.

VÄLGU GRUPP OÜ tegeleb ka keskpinge süsteemidega, olles spetsialiseerunud elektrijaamade ja jaotusjaamade ehitusele, keskpinge kaablipaigaldusele, hooldusele ning kaitse- ja juhtimissüsteemidele. Nende põhjalikud teadmised ja kogemused keskpinge valdkonnas tagavad kliendi vajaduste täpse rahuldamise.

Ettevõte pakub laia valikut elektrisüsteemide lahendusi, alates projekteerimisest kuni paigalduse ja hoolduseni. VÄLGU GRUPP OÜ eesmärk on luua efektiivseid, turvalisi ja jätkusuutlikke elektrisüsteeme vastavalt iga kliendi vajadustele ja spetsiifikale.

VÄLGU GRUPP OÜ on tuntud oma kvaliteetse teeninduse ja pühendumuse poolest klientidele. Ettevõtte meeskond koosneb kogenud elektrispetsialistidest, kes tagavad kõrgeimate standardite järgimise igas projektis. Ohutus on alati esikohal, nii et klientidel on meelerahu, teades, et nende elektritööd ja -süsteemid on usaldusväärse partneri kätes.

Kui otsite professionaalset ja usaldusväärset elektritööde ja elektrisüsteemide partnerit, siis pöörduge VÄLGU GRUPP OÜ poole. Nende kogemused ja pühendumus tagavad, et teie elektrivajadused saavad täidetud tippkvaliteediga.

Võta meiega ühendust juba täna!

info@valgrupp.ee
Rainer@valgrupp.ee
+372 521 6927

VÄLGU GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marju P.

Olen väga rahul elektritöödega. Soovitan VÄLGU GRUPP OÜ-d igaleühele!

- Martin K.

Elektrikud olid sõbralikud ja töötasid kiiresti. Kindlasti kasutan teenust taas.

- Liina T.

Täpsed, sõbralikud ja professionaalsed elektrikud. Hind oli mõistlik ja töö kiiresti tehtud.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

VÄLGU GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

Välgu Grupp OÜ põhitegevuseks olid elektritööd. Müügitulu oli 2022. aastal summa 350 983 eurot. Osaühingu juhatus koosneb ühest liikmest. Juhatuse liikme tegevust 2022. aastal ei tasustatud. Töötajate keskmine arv oli 5. Töötasudega seotud kulud kokkus 109 738 eurot. Põhivara soetati 2022. aastal 3000 euro eest. 2023. aastal plaanitakse jätkata samadel tegevusaladel.

Dropdown

kõik artiklid

Ohutuse tagamine korraliku elektrijuhtmestiku abil

Kui tegemist on elektriinstallatsioonidega teie kodus või äris, ei saa me rõhutada piisavalt ohutuse tähtsust. Teie ja teie vara turvalisus sõltub suuresti korr
ssb.ee
Kui tegemist on elektriinstallatsioonidega teie kodus või äris, ei saa me rõhutada piisavalt ohutuse tähtsust. Teie ja teie vara turvalisus sõltub suuresti korralikust elektrijuhtmestikust ja kvaliteetsetest elektriseadmetest. Siin, VÄLGU GRUPP OÜ-s, mõistame, et ohutu elektrisüsteem on mitte ainult mugavus, vaid ka hädavajalik. Selles blogipostituses uurime, miks ohutus peaks olema teie esmatähtis prioriteet, kuidas kvaliteetsed elektriseadmed mängivad selles olulist rolli ning miks on professionaalsete elektriinstallatsiooni teenuste kasutamine hädavajalik. Ohutu elektrijuhtmestik on teie

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.