Rohkema info nägemiseks:

MÄERAND GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Valmistame käsitsi puidust tooteid, mis valmistatakse individuaalsete eelistuste järgi ning tehakse suure hoolega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast MÄERAND GRUPP OÜ puidumaailma, kus iga puutükk jutustab loo ja iga toode on käsitsi valmistatud kunsti tunnistajaks. Alates meie puidust pulmakaartide soojusest kuni meie tordikaunistuste võluni, on igasse loomingu sisse põimitud traditsiooni vaim ja selle saaja isiklik puudutus.

Meie teekond algas kirglikust puutööst ja pühendumusest meisterlikkusele. Usume, et elu kõige erilisemad hetked väärivad tähistamist esemetega, mis on sama ainulaadsed ja isiklikud kui mälestused. Seetõttu pakume valikut puidust puslesid, mänguasju, mööblit, puidust tarbeesemeid ja dekoratiivesemeid ning kingipakke, mis ei ole lihtsalt tooted, vaid loo osad, millele aitate ise kaasa kirjutada.

Meie lõikelauad ei ole lihtsalt köögiriistad; need on teie kulinaarsete loomingu lõuend, valmistatud nii vastupidavaks kui ka ilusaks. Ja erilistel puhkudel lisavad meie puidust pulmakaardid ja tordikaunistused maalähedast elegantsi, mis jääb meelde aastateks.

MÄERAND GRUPP OÜ-s oleme uhked aja ja vaeva üle, mida iga toote valmistamisse paneme. Mõistame, et tõeline meisterlikkus ei salli kiirustamist, mistõttu pühendame 2-3 nädalat teie tellimuse hoolikale loomisele, tagades, et saadav toode on midagi enamat kui täiuslik. Eriliste pühade puhul palume teie kannatlikkust, kui valmistame teie tellimusi sama pühendumusega, valmis rikastama teie pühadeaega.

Meie renditeenus muudab iga ürituse maagiliseks elamuseks meie käsitsi valmistatud, vintage-stiilis pikkade laudade ja võluvate valguskettidega, mis on ideaalsed unustamatu atmosfääri loomiseks ilma laudlinade vajaduseta.

Liituge meiega elu tähtsündmuste ja igapäevaste naudingute tähistamisel puidust loomingu abil, mis peavad vastu ajaproovile. Hindame hetke ajatute puutöödega! – sest iga hetk väärivad tähistamist MÄERAND GRUPP OÜ puidutöö ilu ja eristusega.

MÄERAND GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari

Kaunid dekoratiivesemed, puidu ilu esile toodud.

- Jaak

Tasemel käsitöö, esemed vastupidavad.

- Kairi

Kvaliteetsed ja kaunid dekoratiivesemed. Soovitan!

MÄERAND GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

Mäerand Grupp OÜ on asutatud 17.12.2015. Osaühingu põhitegevuseks on puidust tarbe- ja dekoratiivesemete tootmine. 2023.a. jätkatakse tegevust.

Dropdown

kõik artiklid

Miks valida puidust pulmakutsed? 5 põhjust

Pulmakutsed ei ole lihtsalt vahend külalistele kuupäeva ja toimumiskoha teatamiseks; need on sissejuhatus ühte paari elu kõige olulisemasse päeva. Puidust pulma
ssb.ee
Pulmakutsed ei ole lihtsalt vahend külalistele kuupäeva ja toimumiskoha teatamiseks; need on sissejuhatus ühte paari elu kõige olulisemasse päeva. Puidust pulmakutsed pakuvad ainulaadset loodusliku ilu, elegantsi ja isikliku puudutuse kombinatsiooni, mida paberist kutsetel lihtsalt ei ole. Puidust kutsetega loote kohe ühenduse oma tähistamise maalähedase, orgaanilise olemusega. Need seavad tooni pulmadele, mis väärtustavad looduse ilu ja looduslike elementide kaasamise tähtsust teie erilisel päeval. Iga puidust kutse on sama ainulaadne kui puu, millest see on tehtud, oma iseloomulike

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.