Rohkema info nägemiseks:

RL24 OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõte pakub laia valikut kvaliteetseid mööbli- ja sisustustooteid, spetsialiseerudes kaasaegsetele ja funktsionaalsetele lahendustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas otsid usaldusväärset ja taskukohast e-poodi, mis pakub laia valikut kvaliteetset mööblit, sisustuslahendusi ning palju muud? Meie, Eesti juurtega ettevõte, tervitame sind avasüli meie hubasesse ja mitmekülgse kaubavalikuga veebipoodi! Meie pühendumus kliendile, läbipaistvus, ning pikaajaline kogemus mööbli ja tehnika valdkonnas muudavad meid sinu parimaks valikuks.

Oleme uhked oma Eesti päritolu üle ja see kajastub meie teeninduses. Iga klient on meie jaoks oluline ning me panustame sellele, et teie ostukogemus oleks sujuv, meeldiv ja isikupärane. Oleme täielikult läbipaistev firma, mis järgib rangelt kõiki seadusandlusest tulenevaid kohustusi ja määruseid. Teie saate meilt mitte ainult kvaliteetseid tooteid, vaid ka turvatunnet, teades, et tehingud on läbipaistvad ja ausad.

Meil on mitmeid aastaid kogemust mööbli ja tehnika valdkonnas ning oleme teenindanud tuhandeid kliente. Meie positiivne tagasiside räägib enda eest – usalda meid, nagu on teinud paljud teisedki rahulolevad kliendid.

Meie efektiivne ja innovatiivne töökorraldus võimaldab meil pakkuda parimaid hindu ja lühimaid tarneaegu. Töötame tootjatega otse, tagades sulle suurepärased pakkumised ilma lisatasudeta. Kõik hinnad meie kodulehel sisaldavad käibemaksu ja on lõplikud – pole üllatuskulusid ega peidetud tasusid.

Olenemata sellest, kas otsid stiilset magamistuba, mugavat pehmet mööblit, praktilisi köögitarbeid või aia ja tööriistu, oleme sulle siin, et sind aidata. Meie lai valik hõlmab:

  • Mööbel ja Sisustus: Stiilsed mööbliesemed ja sisustustooted igasse ruumi sinu kodus.
  • Pehme Mööbel: Mugavad diivanid, tugitoolid ja voodid, mis muudavad su kodu hubaseks.
  • Magamistuba: Kvaliteetsed voodid, madratsid ja öökapid parema une tagamiseks.
  • Kodu ja Köök: Köögimööbel, nõud, köögitarvikud ja palju muud, et sinu köök särasilma teeks.
  • Aed ja Tööriistad: Aiakaubad, aiamööbel ja tööriistad, mis muudavad su aia unistuste paigaks.
  • Sport ja Hobid: Sporditarbed, treeningvarustus ja harrastustegevuste tarvikud, mis toetavad aktiivset eluviisi.
  • Lastele: Lastemööbel, mänguasjad ja kõik, mis on vajalikud sinu pisikeste rõõmustamiseks.

Meie eesmärk on pakkuda sulle mitte ainult suurepäraseid tooteid, vaid ka unustamatut ostukogemust. Kui sul on küsimusi, soovid lisainfot või vajad abi toote valimisel, siis võta julgesti meiega ühendust. Oleme siin, et sind aidata leida parimad lahendused, mis vastavad sinu vajadustele ja eelarvele.

Astu sisse meie e-poodi, kus kohtub kvaliteet, usaldusväärsus ja hea hind – kõik ühes kohas. Ootame sind avasüli meie armsasse Eesti juurtega e-poodi, kus klient on alati kuningas!

Tutvuge tootevalikuga meie veebipoes!

VEEBIPOOD

RL24 OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit I.

Kiire tarne, suurepärane klienditeenindus.

- Laura K.

ad mõistavad kliendi vajadusi ja pakuvad professionaalset abi.

- Maris E.

Väga mugavad diivanid, suurepärane teenindus.

RL24 OÜ tegevusaruanne 2022

RL24 OÜ põhitegevuseks on mööbli, kliimaseadmete ja tehnika müük läbi e-poe ja teiste koostööpartnertie. Ettevõtte müügitulu oli 2022 aastal 2 269 342 EUR, millest kasumiks kujunes 36 785 EUR Järgmiseks majandusaastaks planeeritakse sama tegevusega jätkamist ning samuti on oodata minimaalselt 20 % käibe kasvu ja mitmete töökohtade juurde loomisi, samuti planeerime suurendada tootevalikut.

Dropdown

kõik artiklid

Loo oma unistuste aed meie aiamööbli ja -tehnika abil

Aed on koht, kus saame nautida suvist õhku, looduse ilu ja kvaliteetaega koos pere ja sõpradega. Kuid aia kujundamine ja selle mugavaks ja funktsionaalseks muut
ssb.ee
Aed on koht, kus saame nautida suvist õhku, looduse ilu ja kvaliteetaega koos pere ja sõpradega. Kuid aia kujundamine ja selle mugavaks ja funktsionaalseks muutmine võib olla keeruline ja tülikas protsess. Õnneks on meie poes lai valik aiamööblit ja -tehnikat, mis aitavad sul oma aeda muuta tõeliseks oaasiks. Meie aiamööbli valik sisaldab laias valikus erinevaid diivaneid, toole, laudu, päikesevarje, grillimisvahendeid ja palju muud, mis aitavad sul oma aia kujundada täpselt sinu soovidele vastavaks. Meie aiamööbel on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis tagavad toodete

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.