Rohkema info nägemiseks:

VOORE FARM TEENUSED OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme põllumajandusteenuste pakkumisega alates vedelsõnniku laotamisest ja teraviljakoristusest kuni transpordi ja hooldusniitmiseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Põllumajanduse südames on lubadus - lubadus hooldada maad, kasvatada jätkusuutlikult ja saavutada edu. See on eetos, mis juhib VOORE FARM TEENUSED OÜ-d, teie usaldusväärset partnerit sõnniku haldamisel, silo teenustel ja põllukultuuride kasvatamisel. Pühendumusega täpsusele ja efektiivsusele oleme pühendunud põllumeeste toetamisele nende missioonis toita maailma, hoolitsedes samal ajal maa eest.

Meie teekond algas lihtsa missiooniga: pakkuda võrdsetel teenuseid vedelsõnniku laotamisel, lubjaga valgendamisel, silo tampimisel ja muus. Mõistsime kaasaegse põllumajanduse väljakutseid ja asusime pakkuma lahendusi, mis on mitte ainult tõhusad, vaid ka keskkonnasõbralikud. Meie loosung võtab kokku meie lähenemise igale ettevõtmisele.

Vedelsõnniku pumpamisest kasutades tipptasemel seadmeid kuni vedelsõnniku edasise transpordini meie spetsialiseeritud sõidukitega tagame, et iga meie pakutav teenus on kõrgeimast standardist. Meie oskusteave igasuguse sõnniku laotamisel, komposti laotamisel ja rohusilo niitmisel on toetatud tipptehnoloogia ja oskuslike professionaalide meeskonnaga.

Meie teenused ulatuvad põldudest kaugemale, hõlmates silo transporti, maisi külvamist ja maisi vahekultiveerimist, tagades, et teie põllumajandusoperatsiooni iga faas on kaetud. Oleme uhked oma rolli üle teravilja koristamisel, väetamisel, heina pressimisel ja oluliste transporditeenuste ning ekskavaatoriteenuste pakkumisel põllumajanduskogukonna toetuseks.

Innovatsioonile ja jätkusuutlikkusele keskendudes arendame pidevalt oma tavasid, et rahuldada maa ja meie teenindatavate põllumeeste vajadusi. Meie pühendumus tipptasemele on kõikumatu ja oleme au sees olla osa teie teekonnast viljakama ja jätkusuutlikuma tuleviku poole.

Valige VOORE FARM TEENUSED OÜ teenused, mis on juurdunud hoolivuses, tehnoloogia poolt juhitud ja suunatud jõukusele. Koos jätkakem Kasvav Edu, Jätkusuutlikult!

Kontakt

VOORE FARM TEENUSED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karin M.

Tähelepanelik teenindus, professionaalsed lahendused.

- Marten P.

Lihtne ja usaldusväärne partner põllul.

- Liisbet T.

Suurepärane meeskond, kes mõistab põllumeeste vajadusi.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Millised on uuenduslikud sõnnikuhalduse tehnikad ja nende eelised keskkonnale?

Kuna maailma rahvastik jätkuvalt kasvab, suureneb ka toidutootmise nõudlus, avaldades olulist survet põllumajanduslikele tavadele. Jätkusuutlik põllumajandus ei ole enam valik, vaid vajadus, et tagada toidujulgeolek ja keskkonnakaitse. Keskkonnasõbralik sõnnikuhaldus on jätkusuutliku põllumajanduse kriitiline komponent, pakkudes võimalust toitainete ringlussevõtuks, kasvuhoonegaaside heitkoguste vähendamiseks ja veeressursside kaitsmiseks. Traditsioonilised sõnnikuhalduse praktikad põhjustavad sageli keskkonnaprobleeme nagu veereostus, mulla degradeerumine ja õhukvaliteedi probleemid.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas mõjutab GPS-tehnoloogia täppisniitmistavasid põllumajanduses?

Täppispõllumajandus on põllumajanduse juhtimise lähenemine, mis kasutab infotehnoloogiat ja laia valikut vahendeid, nagu GPS-juhendamine, juhtimissüsteemid, sen
ssb.ee
Täppispõllumajandus on põllumajanduse juhtimise lähenemine, mis kasutab infotehnoloogiat ja laia valikut vahendeid, nagu GPS-juhendamine, juhtimissüsteemid, sensorid, robotid, droonid, autonoomsed sõidukid, muutuva normiga tehnoloogia, automatiseeritud riistvara ja tarkvara, et optimeerida põllutööde juhtimist kultuurtaimede kasvatamisel. See tähendab õige asja tegemist õiges kohas, õigel ajal ja õigel viisil. GPS-tehnoloogia on saanud kaasaegse täppispõllumajanduse nurgakiviks, pakkudes põllumeestele enneolematut täpsust ja kontrolli. GPS võimaldab põldude täpset kaardistamist, traktorite ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.