Rohkema info nägemiseks:

LASTEJUUKSUR JUUKSIK OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Spetsiaalselt lastele ja peredele loodud lõbus juuksurisalong. Kõik Juuksiku teenused sisaldavad ka mänguaega lastele!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Lastejuuksur Juuksik OÜ on midagi palju enamat kui lihtsalt juuksurisalong. Me oleme koht, kus lõbusus ja ilu kohtuvad, luues erilise kogemuse nii lastele kui ka nende vanematele. Meie missiooniks on pakkuda kvaliteetseid juuksuri teenuseid, samal ajal kui teie lapsed saavad nautida mängulist aega meie salongis.

Kas olete tundnud, et juuksuri külastamine on teie lapse jaoks stressirohke? Või olete leidnud end mõtlemast, kuidas teha juuksuri külastus lõbusamaks ja meeldejäävamaks? Meie juures on kõik see võimalik! Oleme loonud keskkonna, kus lapsed tunnevad end turvaliselt ja meelelahutatult, samal ajal kui professionaalsed juuksurid tegelevad nende soenguga.

Pole tähtis, kas teie laps soovib lihtsalt uut lõikust või otsib midagi enamat – Lastejuuksur Juuksik OÜ-s on iga kliendi rõõm ja rahulolu meie peamiseks prioriteediks. Oleme pühendunud pakkuma erakordset teenindust, milles on ühendatud kõrge kvaliteet ja lõbus atmosfäär.

Tulge meie juurde ja kogege ise, kuidas juuksuri külastus võib olla mitte ainult vajalik, vaid ka meeldejäävalt lõbus! Ootame teid ja teie pere meie salongis, et pakkuda teile unustamatut kogemust!



rohkem infot

LASTEJUUKSUR JUUKSIK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan T.

Tore ja meeldejääv juuksurisalongi kogemus Lapsel rõõmus meel ja lapsevanemale siiras heameel!

- Kertu K.

Väga hea kogemus ja rahul lapsega! Ei kahetse, et Juuksikusse sattusime!

- Liisa L.

Väga tore ja efektiivne teenindus ning kena stiilne salong! Soovitan!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

LASTEJUUKSUR JUUKSIK OÜ tegevusaruanne 2022

Lastejuuksur Juuksik on ettevõte, mis on pühendunud pakkuma kvaliteetseid juuksuriteenuseid kogu perele. Erinevalt tavapärastest salongidest, Lastejuuksur Juuksik eristub nii teenuse suhtluse kui ka interjöörilahenduse poolest. See on koht, kus kliendid tunnevad end mugavalt ja hooldatud, olles samal ajal kindlad, et nende juuksed on parimates kätes.2022. aasta oli Lastejuuksur Juuksikule töine. Ettevõtte meeskond pühendas end kahe salongi tegevuse hoidmisele, pakkudes samal ajal kõrgemat kvaliteeti juuksuriteenustes. See oli ettevõtte kuues tegutsemisaasta ja selle aja jooksul on nad suutnud

Dropdown

kõik artiklid

Nõuanded lapsevanematele - Juuksik

Toome allpool välja mõned nõuanded lapsevanematele, mida teha enne lapsega juuksurisse tulekut. Palun rääkige oma lapsega enne juuksuri külastust sellest, mid
ssb.ee
Toome allpool välja mõned nõuanded lapsevanematele, mida teha enne lapsega juuksurisse tulekut. Palun rääkige oma lapsega enne juuksuri külastust sellest, mida juuksuris tehakse. Veel parem – mängige see kodus lapsega läbi: kammige lapse või nuku juukseid, lõigake juukseid mängult (kuid palun ärge jätke kääre lapsele kättesaadavasse kohta!). Lastele meeldib olla „juba suur“. Jutustage oma lapsele, et kõik „suured“ käivad ka juuksuris. Kogemus on näidanud, et kui peres on mitu last, siis koos on põnevam ja ka julgem. Kui vanem laps on eeskujuks, siis pärast on ka noorem laps palju julgem.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.