Rohkema info nägemiseks:

LABEMA EESTI OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 475; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LABEMA EESTI OÜ kohta arvamuslugu!"

LABEMA EESTI OÜ hetkeolukord

Juba 475 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Üldiselt

Labema Eesti OÜ moodustati 2016.a veebruaris jagunenud ettevõttest Betelis OÜ. Ettevõtte põhitegevus on laboratooriumi- ja mikrobioloogiatoodeteja seadmete, täpsemalt ISO 13485 ja Euroopa Ühenduse direktiivis 93/42/EÜ äratoodud meditsiiniseadmete, vahendus ja müük.

Enamus Labema Eesti OÜ vahendatavatest tootjafirmadest on teinud põhjalikku uurimus- ja arendustööd, tuues turule uusi diagnostikume, söötmeid ning seadmeid, parandamaks ja kiirendamaks diagnoosi panekut meditsiini valdkonnas, kiirendamaks ja täpsustamaks toiduainete kvaliteedi määramist ning abistamaks teaduslikku uurimustööd.

Tulud, kulud, kasum/kahjum 2022. aasta müügitulu moodustas 346 376 eurot, mis oli 169 785 eurot vähem kui eelmisel majandusaastal. Mitmesugused tegevuskulud ja muud ärikulud moodustasid 65 942 eurot. Tegevusaasta lõpetati kahjumiga summas 19 789 eurot (2021.a kasum oli 69 966 eurot).

Personal

Aruandeperioodil töötas ettevõttes neli töötajat. Tööjõukulud koos sotsiaalmaksudega moodustasid 125 873 eurot.

Eesmärk

Labema Eesti OÜ eesmärk on toetada ja edendada oma klientide tööd, pakkudes uusimaid kvaliteetseid tootelahendusi konkreetsetes tööalastes küsimustes ning ühtlasi kindlustades neid tähtaegselt ja kiirelt vajaliku kaubaga. Plaanis on oma klientuuri veelgi laiendada, selgitades välja nende vajadusi. Samaaegselt laiendada ja kaasajastada meie poolt pakutud toodete valikut. Oluliseks peame kiirdiagnostikumide tarnimise laiendamist, samuti söötmete nomenklatuuri laiendamist, mis kindlustavad toiduainete kvaliteedi määramise vastavalt ISO standarditele ja Euroopa direktiividele.

LABEMA EESTI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.