Rohkema info nägemiseks:

BAAN THAI OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1606; jälgijaid - 7. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta BAAN THAI OÜ kohta arvamuslugu!"

BAAN THAI OÜ hetkeolukord

Juba 1606 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Baan Thai registreeriti Äriregistris 17.02.2016.

Ettevõtte registreeritud osakapitali suurus 31.12.2022 on 30 000 eurot. OÜ Baan Thai kuulub 100% AS-le Tallink Grupp.

2022. aastal pakkus restoran NOK NOK klientidele toitlustusteenust, kokakooli teenust ning ruumide rentimise võimalust seminaride pidamiseks, samuti jätkati toidu kojuveoteenuse pakkumist koostöös kullerfirmadega. Ristorante Flavore pakkus toitlustusteenust ja kojuveoteenust koostöös kullerfirmadega.

Aasta esimesed 2,5 kuud olid mõjutatud koroonapiirangutest ning seetõttu olid ka aasta kaks esimest kuud käibed oodatust madalamad. 2022.

aasta märtsi keskel kaotati kõik koroonapiirangud ning sellega seoses külastatavus restoranidesse ka tõusis. Käibe eesmärgid said ületatud, sest inimesed olid väga motiveeritud külastama toitlustusasutusi peale pikka piirangute aega. Alates 17 juunist 2022 kaotati kõik COVID-19 piirangud ning seeläbi tõusis ka Eestisse reisivate välisturistide arv. Vene turistide puudumine Ukraina-Vene sõja tõttu on mõjutanud ka Baan

Thai OÜ restoranide külastatavust.

Vaatamata suurele toorainehinna tõusule 2022. aastal suutsime hoida kaubakulud kontrolli all. Inflatsioonist tingitud palgasurve aga tõstis meie personalikulusid oodatust kõrgemale. Energiahinna tõus mõjutas samuti restorani kulusid oodatust oluliselt rohkem.

Käibed on 2023 aasta alguses olnud oodatust suuremad ning energiakulud langenud, kuid 2023. aastal väga tugev palgasurve jätkub. 2023.

aastal on plaanis majandustulemust parandada tõstes hindasid, pidades väga täpset arvestust kaubakulude üle, korraldades eriüritusi, kokakoole ning seminare.

Aruandeaasta müügitulu oli 947 540 eurot ning puhaskahjum 478 222 eurot. Aruandeaasta personalikulud moodustasid 655 842 eurot ning keskmine töötajate arv oli 36 inimest. Juhatuse liikmetele palka ei arvestatud.

/allkirjastatud digitaalselt/

Eva Hanschmidt-Kalmus

Juhatuse liige /allkirjastatud digitaalselt/

Ave Svarts

Juhatuse liige

BAAN THAI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.