Rohkema info nägemiseks:

Jørn Hermann Johansen

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
jäätmevedu, Jäätmekäitlus, hulgikaubandus, üld- ja koduteenused

BIOBAG BALTIC OÜ tegevusaruanne 2022

BioBag Baltic OÜ on asutatud 29. veebruaril 2016. aastal. 2022.aastal kujunes ettevõtte käibemahuks 332 913 eurot ning majandusaasta kasumiks 1 173 eurot. 2023.aastal on plaanis samal tegevusalal jätkata ning käibemahtu suurendada.

Dropdown

kõik artiklid

HIIU GOURMET OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Hiiu Gourmet on väikeettevõte,kelle eesmärgiks on pakkuda kohalikust Hiiumaa toorainest valmistatud tooteid. Meie tootevalikusse kuuluvad Hiiumaa metsatest
ssb.ee
OÜ Hiiu Gourmet on väikeettevõte,kelle eesmärgiks on pakkuda kohalikust Hiiumaa toorainest valmistatud tooteid. Meie tootevalikusse kuuluvad Hiiumaa metsatest korjatud taimedest ja marjadest kodusel meetodil valmistatud siirupid,maitsesoolad jne. Igal aastal lisandub ka meie tootevalikusse midagi uut. 2022 saime hoo sisse uue soetatud teepakendamise masinaga ja tõime turule teekarbid. 2022. aastal oli Hiiu Gourmet müügitulu 72 364 eurot ja kasum 3256 eurot. Ettevõttel on üks juhatuse liiget, kes täidab ka tööülesandeid, mille eest on makstud töötasu 10 079 eurot (koos sotsiaalmaksuga).

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.