Rohkema info nägemiseks:

Mihhail Pitjem

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

BNKR OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ BNKR on ettevõtte, mille tegevuseks on jookide serveerimine, baar nimega Bunker tegutseb alates 2019. aastast. 2020. aasta alguses kinnitati uue koroonaviiruse (COVID-19) olemasolu ja praeguseks on see levinud üle kogu maailma, sealhulgas Eestisse, põhjustades eriolukorra väljakuulutamise ning probleeme ettevõtetele ja majandustegevusele. Koroonaviiruse pandeemia mõju ettevõttele on oluline tulenevalt sellest, et 2021.a. baar oli suletud.

Dropdown

kõik artiklid

AUTOREMSERVIS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Autoremservis alustas tegevust mais 2019 ja põhitegevuseks on sõiduauto ja tarbesõiduki remont ja hooldus. OÜ Autoremservis töökojas pakutakse ka rehvivahetu
ssb.ee
OÜ Autoremservis alustas tegevust mais 2019 ja põhitegevuseks on sõiduauto ja tarbesõiduki remont ja hooldus. OÜ Autoremservis töökojas pakutakse ka rehvivahetust, õlivahetust, diagnostikat, sildade reguleerimist ja veermiku remonti. Auto värvitöödeks ehitame värvikaamerat. OÜ Autoremservis on uuenduslik ja selgelt tulevikku vaatav ettevõte.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.