Rohkema info nägemiseks:

Julia Ivanova

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

NUTIKAS INVESTEERIMINE OÜ tegevusaruanne 2022

Nutikas Investeerimine OÜ oli asutatud 2016. aastal. Ettevõtte tegeleb raamatupidamise teenuse osutamisega ja maksualase nõustamisega. 2022. aastal töötajaid ei olnud ja väljamakseid juhatuse liigele ei toimunud. 2023. aastal on plaanis laiendada kliendibaasi ja saavutada suuremat kasumit.

Dropdown

kõik artiklid

INVESTFLOW OÜ tegevusaruanne 2022

Investflow OÜ on 2016. aastal asutatud Eesti kapitalil põhinev Eestis registreeritud investeerimisettevõte, mis paigutab omaniku varasid kapitali kasvu ja jooks
ssb.ee
Investflow OÜ on 2016. aastal asutatud Eesti kapitalil põhinev Eestis registreeritud investeerimisettevõte, mis paigutab omaniku varasid kapitali kasvu ja jooksva tulu saamise eesmärgil ja tegeleb ettevõtlusega. Tulenevalt investeerimisvõimaluste atraktiivsusest ja maksukeskkonnast investeeritakse nii Eestis kui ka mujal maailmas. Ettevõtte tegevus on kinnisvara omamine renoveerimise ja edasimüügi eesmärgiks. 2019. aastal ettevõtte soetas kinnisvara objekti Tallinna kesklinnas ja alustas selle renoveerimisega. 2020. aastal lõpetati renoveerimise ning anti pinnad üürile. 2021. ja 2022. a.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.