Rohkema info nägemiseks:

PIAMOUR OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 54; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PIAMOUR OÜ kohta arvamuslugu!"

PIAMOUR OÜ hetkeolukord

Juba 54 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Piamour põhitegevuseks oli ja on muud lõbustus-ja vaba aja tegevused. Ettevõtte pakub oma teenust Eesti Vabariigis.

Ettevõtte majandustegevus toimub aastaringselt. OÜ Piamour tegevuskeskkonna üldine areng on hea, ja sellest tulenevalt on ka head mõjud ettevõte majandustulemustele.

Jooksval aruandeperioodil ei ole kulutatud rahalisi vahendeid arengu- ja uurimisväljaminekuteks. Seda ei ole plaaneeritud teha ka aastal 2023.

Aruandeperioodil 2022 panustas ettevõte rahalisi väärtusi summas 1232 eurot lõpetamata ehitiste alla.Lõpetamata ehitised võeti majandusaasta aruandes arvele põhivara grupis ehitised, kogusumma seisuga 31.12.2022.a. on 11159.-eurot.

Aruandeperioodil 2022 on plaanis veel panustada lõpetamata ehitiste alla raha summas 1200 .- eurot . Tegemist tuleb ehitisega, kus ettevõte saab majutada ja läbi viia plaanitavaid lõbustus-ja vaba aja tegevusi.

OÜ Piamour põhieesmärgiks on järgmisel majandusaastal ettevõtte turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine olemasolevatel turgudel. Juhatuse liikmele lepingu lõpetamise korral hüvitist ei maksta. Juhtkond on hinnanud globaalse likviidsuskriisi ja sellega kaasnenud üldise majanduskriisi mõjusid ettevõtte äritegevusele.

Juhtkonna hinnangul on olulisemaks lühi- ja pikaajalisemaks ohuks , et ostjate võimalikud makseraskused võivad kaasa tuua ettevõtte nõuete väärtuse languse. Juhtkond usub, et on kasutusele võtnud kõik vajalikud meetmed, et tagada ettevõtte jätkusuutlikkus ja kasv praegustes tingmustes. OÜ Piamour ei ole väljastanud ühtegi garantiid majandusaasta aruandeperioodil 2022 aastal. Ettevõttel ei lasu ka ühtegi potensiaalset kohustust. Prioteediks oli ja on pakkuda oma klientidele kõrgekvaliteetset teenust. OÜ Piamour on üks osanik, kes on ka ühtlasi ka juhatuse liige

Aruandeperioodil 2022 ei makstud ainuosanikule, juhatuse liikmele tasusid.

2020. alguses ilmnenud koroonaviiruse COVID-19 viirusepuhang on nüüdseks levinud üle kogu maailma, põhjustades häireid ettevõtluses ning majandustegevuses. Koroonaviiruse puhangut loetakse mittekorrigeerivaks sündmuseks pärast aruandekuupäeva.

Kuna olukord on ebakindel ning kiirelt muutuv, ei pea juhatus võimalikuks raamatupidamise aastaaruande koostamisel anda kvantitatiivset hinnangut haiguspuhangu võimaliku mõju kohta ettevõtte järgmise perioodi finantsnäitajatele.

24.veebruaril 2022.a. alanud sõda Ukrainas ja sellest tulenev energiakriis ei ole mõjutanud oluliselt firma tegevust.

PIAMOUR OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.