Rohkema info nägemiseks:

LIVEMET OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kohandatud terase valmistamisele ja keevitamisele, ehituskonstruktsioonide, piirete, väravate ja treppide meisterdamisele ja paigaldamisele vastavalt meie klientide spetsifikatsioonidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte on pühendunud terase valmistus- ja keevitusteenuste pakkumisele, ning meil on uhke meeskond kogenud spetsialiste, kes on valmis teie projekti ellu viima. Oleme oma ala eksperdid ja meie eesmärk on pakkuda kvaliteetseid terastooted ja keevitusteenuseid, mis vastavad täpselt teie vajadustele.

Meie meeskond

Meie ettevõtte meeskond koosneb kogenud ja pühendunud spetsialistidest, kes jagavad kirge terase valmistuse ja keevituse vastu. Iga meie meeskonnaliige on koolitatud ning omab laialdast kogemust erinevate terasetoodete valmistamisel ja paigaldamisel. Meie meeskond on teie partneriks alates projekti algusest kuni lõpuni, tagades, et teie ideed ja nõudmised saavad täielikult rahuldatud.

Meie tegevusala

Meie tegevusala hõlmab mitmeid valdkondi, kus terastoodete kvaliteet ja vastupidavus on olulised. Pakume eritellimustel valmistatud terase ehituskonstruktsioone, mis vastavad teie ehitusprojekti vajadustele. Kas vajate tugevat raamistikku või keerukamaid teraskonstruktsioone, oleme teie jaoks olemas.

Roostevaba ja alumiinium keevitus on veel üks meie eriala, mis võimaldab meil luua vastupidavaid ja esteetiliselt meeldivaid tooteid. Kas soovite roostevabast terasest piirdeid, elegante väravaid või vastupidavaid treppe, saame need kohandada vastavalt teie soovidele ja vajadustele.

Kvaliteet ja kliendikesksus

Meie ettevõtte peamine prioriteet on kvaliteet. Kasutame kõrgekvaliteedilisi materjale ja tehnoloogiat, et tagada meie toodete vastupidavus ja vastavus kõrgeimatele standarditele. Samuti oleme kliendikesksed ja püüame alati mõista teie vajadusi ning pakkuda lahendusi, mis ületavad teie ootusi.

Võtke meiega ühendust ja rääkige meile oma projektist ning me aitame teil selle teostada kvaliteetselt ja professionaalselt!

Vaata rohkem

LIVEMET OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Johannes K.

Olen äärmiselt rahul teie ettevõtte poolt tehtud tööga.

- Maria R.

Teie poolt loodud roostevaba värav meie kodule on väga ilus! Aitäh!

- Peter M.

Trepikäsipuu disain on kaunis ja trepid ise on tugevad ning vastupidavad.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

LIVEMET OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus 2022.aastal OÜ Livemet oli äritegevuse mahtude suur kasv ja uue ettevõttena oma turuosa kindlustamine Eesti turul. Tulud, kulud ja kasum 2022 a.moodustas OÜ Livemet müügitulu 98112 eurot. 100% OÜ Livemet müügitulust on müük Eesti Vabariiki. OÜ Liveme 2022. majandusaasta kasumidega 6837 eurot. Personal OÜ Falinet Grupp töötajate arv majandusaasta lõpus 2022 oli 1 töötajat. Firma põhieesmärgiks on 2023 majandusaastal teenuste laiendamise ning kvalitedi tõstmise kaudu turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine olemasoleval turul

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks kohandatud teraskonstruktsioonid on kaasaegse arhitektuuri selgroog

Kohandatud teraskonstruktsioon on ehitustööstuses vajalik protsess, mis hõlmab terase lõikamist, painutamist ja kokkupanemist, et luua eritellimusel struktuure
ssb.ee
Kohandatud teraskonstruktsioon on ehitustööstuses vajalik protsess, mis hõlmab terase lõikamist, painutamist ja kokkupanemist, et luua eritellimusel struktuure ja komponente. See tehnika on saanud kaasaegse arhitektuuri nurgakiviks, pakkudes võrreldamatuid eeliseid, mis vastavad uuendusliku disaini ja struktuurse terviklikkuse nõudmistele. 1. Disaini mitmekülgsus Arhitektuurimaastik on pidevas arengus, kus disainerid otsivad uusi viise loovuse piiride nihutamiseks. Kohandatud teraskonstruktsioon pakub võrreldamatut mitmekülgsust, võimaldades arhitektidel teostada keerulisi geomeetriaid ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.