Rohkema info nägemiseks:

ÕHK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kvaliteetsete õhk-vesi ja maasoojuspumpade müügi, paigalduse ning hooldusega, pakkudes klientidele energiatõhusaid ja keskkonnasõbralikke kliimalahendusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

ÕHK OÜ-s usume, et teie kodu või äri mugavus ei tohiks tulla keskkonna arvelt. Seetõttu oleme pühendunud kvaliteetsete õhk-vesi ja maasoojuspumpade pakkumisele, mis tagavad mitte ainult hubase atmosfääri, vaid hoiavad ka meie pühendumust jätkusuutlikkusele.

Meie missioon

'Soojust täna, jätkusuutlikkust homme!' See pole lihtsalt meie loosung; see on meie lubadus teile. Meie eriala on innovaatilised küttesüsteemid, mis on nii tõhusad kui ka keskkonnasõbralikud. Meie missiooniks on pakkuda usaldusväärset soojust, rajades teed rohelisemale tulevikule.

Meie tooted

Alates vastupidavast Alpha-innotec LWD seeriast, mis suudab kütta ruume kuni 180 m2, kuni stiilse ja tõhusa Daikin Altherma üksusteni, meie valik õhuküttepumpasid ja õhk-vesi soojuspumpasid on loodud vastama erinevatele vajadustele ja eelistustele. Iga mudel uhkeldab muljetavaldavate COP reitingutega, tagades, et saate iga tarbitud energiaühiku kohta maksimaalse väljundi.

Meie maasoojuspumbad pakuvad veelgi rohelisemat alternatiivi, kasutades ära maa looduslikku soojust, et pakkuda järjepidevat ja kulutõhusat temperatuuri kontrolli. Nii elamu- kui ka äripindade jaoks mõeldud valikutega on ÕHK OÜ teie esmane allikas tipptasemel soojuspumpadele, mis on kooskõlas teie väärtuste ja eelarvega.

Paindlik finantseerimine

Mõistes, et investeering jätkusuutlikku tulevikku on oluline otsus, pakume konkurentsivõimelist hinnakujundust ja paindlikke finantseerimisvõimalusi, sealhulgas LHV Järelmaksu. Meie eesmärk on muuta teie jaoks lihtsaks sammu astumine jätkusuutlikuma küttesüsteemi suunas ilma finantskoormuseta.

Meie pühendumus teile

Püsiva pühendumusega kvaliteedile ja kliendirahulolule seisab ÕHK OÜ iga toote taga põhjalike garantiide ja erakordse järelteenindusega. Meie ekspertide meeskond on alati valmis teid juhendama valiku, paigalduse ja hoolduse protsessides, tagades, et teie kogemus meie toodetega on probleemivaba ja rahuldustpakkuv.

Liituge meie rahulolevate klientide hulgaga ja kogege erinevust, mida ÕHK OÜ soojuspump teie elus teha võib. Sirvige meie tooteid, konsulteerige meie spetsialistidega ja astuge täna esimene samm soojema ja jätkusuutlikuma tuleviku suunas.

Lisateabe saamiseks või hinnapakkumise küsimiseks palun võtke meiega ühendust. Oleme siin, et aidata teil leida täiuslik kliimalahendus.

Kontakt

ÕHK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina M.

Suurepärane valik ja asjatundlikud nõuanded, väga rahul oma ostuga.

- Kati O.

Täpsed ja professionaalsed, kiire paigaldus ja suurepärane klienditeenindus.

- Jaan P.

Usaldusväärne firma, kes hoolib nii keskkonnast kui ka klientidest.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks valida õhk-vesi soojuspumbad?

Õhk-vesi soojuspumbad on kaasaegne lahendus kodude kütmiseks ja jahutamiseks. Need töötavad soojuse ülekandmisel välisõhust vette, mida seejärel kasutatakse kodu kütmiseks radiaatorite või põrandaküttesüsteemide kaudu, samuti sooja vee tootmiseks. See tehnoloogia on mitte ainult uuenduslik, vaid ka väga tõhus, muutes selle suurepäraseks valikuks keskkonnateadlikule koduomanikule. Traditsioonilised küttesüsteemid, nagu õli- või gaasikatlad, on vähem tõhusad ja sõltuvad fossiilkütuste põletamisest, mis aitab kaasa kasvuhoonegaaside heitkogustele. Seevastu õhk-vesi soojuspumbad kasutavad

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas toimib maasoojuskütte süsteem ning millised on selle põhikomponendid?

Maasoojusenergia on taastuvressurss, mis on saadud Maa loomulikust soojusest. See energia tekib pidevalt mineraalide radioaktiivse lagunemise ja Maa algse sooju
ssb.ee
Maasoojusenergia on taastuvressurss, mis on saadud Maa loomulikust soojusest. See energia tekib pidevalt mineraalide radioaktiivse lagunemise ja Maa algse soojuse tõttu. Erinevalt teistest taastuvatest ressurssidest, mis sõltuvad päikesest või tuulest, on maasoojusenergia kättesaadav 24/7, pakkudes järjepidevat ja usaldusväärset energiavarustust. Maasoojusküttesüsteemid pakuvad hulgaliselt eeliseid traditsiooniliste küttemeetodite ees. Nad on oluliselt energiatõhusamad, vähendades energiatarbimist kuni 70%. See tõhusus tähendab madalamaid kommunaalkulusid ja väiksemat keskkonnamõju. Lisaks on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.