Rohkema info nägemiseks:

KEROGEN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 659; jälgijaid - 13. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KEROGEN OÜ kohta arvamuslugu!"

KEROGEN OÜ hetkeolukord

Juba 659 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2016 aasta peamised tegevused olid seotud projekti „Uus põlevkivi kerogeeni väärindamise tehnoloogiline platvorm: osaline oksüdatsioon dikarboksüülhapeteks ja edasine muundamine väärtuslikeks dikarboksüülhapete derivaatideks“ taotluse ettevalmistamise ning esitamisega.

Selle raames suheldi teadus ja arendusasutustega nende võimekuse kohta teha nimetatud projekti raames koostööd, koostati esialgne äriplaan ning suheldi võimalike rahastajatega. Äriplaani ülevaatamisse kaasati konsultant. Projekti toetuse taotlus esitati SA Archimedesele 2016 aasta detsembri kuus ja taotlus tunnistati toetuskõlblikuks 2017 aasta kevadel.2019 aastal lõpetati projekti esimene voor ja esitati taotlus uude toetusvooru. Taotlus rahuldati 2020 kevadel.

2021. a. investeeris omanik täiendavad 200 000 eurot ettevõtte omakapitali, et kindlustada ettevõtte pikaajaliste eesmärkide täitmine.

2022. a. septembris sai ettevõte uue toetuse projekti edasiarendamiseks summas 0,8 miljonit eurot. Projekti kestvuseks on kaks aastat.

Juhatuse liikmele maksti tasu 2022. aastal 48,0 (2021: 48,0) tuhat eurot.

KEROGEN OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.