Rohkema info nägemiseks:

KONVERSIOON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme digitaalse turunduse ja veebipoe nähtavuse ning müügi suurendamisega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Digiajastu südames, kus iga klikk võib saada kliendiks ja iga otsing viia müügini, peitub nähtavuse jõud. Just siin tuleme mängu meie. Me ei ole lihtsalt ettevõte; me oleme teie värav veebiedusse. Meie teenuste pakett, sealhulgas SEO optimeerimine, konversioonimäära tõstmine ja e-äri auditid, on loodud selleks, et tagada teie veebipoe mitte ainult õitseng, vaid valitsemine.

Kujutage ette oma veebisaiti kui majakat, mis särab eredalt Google'i otsingutulemuste tipus, meelitades liiklust nagu ööliblikaid leegi poole. Meie tasuta SEO auditi abil saate seda muutust alustada juba täna. See audit ei ole lihtsalt aruanne; see on teekaart teie veebisaidi potentsiaali, tuues esile parendamisvaldkonnad ja kasvustrateegiad.

Meie ekspertiis ei lõpe SEO-ga. Me sukeldume sügavale teie veebipoe kasutajakogemusse, optimeerides iga aspekti kiirusest turvalisuseni, tagades, et kui külastajad saabuvad, siis nad jäävad, sirvivad ja mis kõige tähtsam, konverteeruvad. Meie Google Analyticsi analüüs läheb kaugemale lihtsatest numbritest, pakkudes tegevustele suunatud ülevaateid, mis juhivad äriotsuseid ja soodustavad kasvu.

Kui lausa 89% turundajatest kinnitab SEO kasumlikkust ja 95% Google'i otsinguklõpsudest toimub esimesel lehel, kas saate endale lubada nähtamatuks jäämist? Meie sihitud Google Ads reklaamid ja digitaalse turunduse strateegiad tagavad, et teie äri püüab väärilist tähelepanu.

Aga mis saab pärast klikki? Me tagame, et teie kohapealne sisu - alates tootenimedest kuni toetavate artikliteni - on optimeeritud mitte ainult otsingumootorite jaoks, vaid ka müügiks. Teie konversioonimäära parandamine ei tähenda lihtsalt liikluse saamist; see tähendab õige liikluse saamist ja selle maksimaalset ärakasutamist.

Meie varasemad projektid räägivad meie edu keelt, juhtumiuuringutega, mis esitlevad kasvu ja tulemusi, mida oleme saavutanud klientidele nagu teie. Olgu teie eesmärgiks parandada konkreetset aspekti oma SEO-s või otsite põhjalikku e-äri auditit ja turunduskonsultatsiooni, meil on ekspertiis teie veebikohaloleku ja müügi tõstmiseks.

Ärge laske oma digitaalsel potentsiaalil kasutamata jääda. Võtke meiega ühendust juba täna ja alustame teekonda, et muuta teie veebipood digitaalturul eduloo majakaks.

Kontakt

KONVERSIOON OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko P.

Suurepärane klienditeenindus ja tulemused!

- Taavi S.

Professionaalne ja tulemustele orienteeritud!

- Kati R.

Suurepärane investeering meie ettevõttesse!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kas orgaanilise liikluse vähenemine võib olla märk teie veebipoe SEO strateegia vananemisest?

Otsingumootori optimeerimine (SEO) on iga e-kaubandusega tegeleva ettevõtte elujõud, mis soovib digitaalsel turul edukas olla. See on kunst ja teadus oma veebipoe joondamiseks otsingumootorite algoritmidega, et saavutada suurem nähtavus ja meelitada ligi rohkem potentsiaalseid kliente. Orgaanilise liikluse vähenemine Orgaaniline liiklus viitab külastajatele, kes jõuavad teie veebisaidile tasustamata otsingutulemuste kaudu. See on selge näitaja teie SEO tervisest. Google Analytics ja muud arenenud analüütikatööriistad aitavad teil jälgida oma liiklusmustreid. Kui märkate pidevat langust, on

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas määratleda e-kaubanduse jaoks optimaalsed konversioonieesmärgid?

Konversioonimäära optimeerimine (CRO) on süstemaatiline protsess, mille eesmärk on suurendada veebisaidi külastajate protsenti, kes sooritavad soovitud toimingu
ssb.ee
Konversioonimäära optimeerimine (CRO) on süstemaatiline protsess, mille eesmärk on suurendada veebisaidi külastajate protsenti, kes sooritavad soovitud toimingu - olgu selleks vormi täitmine, klientideks saamine või muu. Protsess hõlmab arusaamist, kuidas kasutajad teie saidil liiguvad, milliseid toiminguid nad teevad ja mis neid takistab teie eesmärkide saavutamast. CRO on e-kaubandusettevõtete jaoks ülioluline, kuna see mõjutab otseselt tulu. Konversioonide optimeerimisega saavad ettevõtted oma olemasolevat liiklust maksimaalselt ära kasutada, parandades turundustegevuste

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.