Rohkema info nägemiseks:

KASPO SERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 892; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KASPO SERVICE OÜ kohta arvamuslugu!"

KASPO SERVICE OÜ hetkeolukord

Juba 892 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Kaspo Service OÜ asutati 2016 eesmärgiga pakkuda mootorsõidukite omanikele professionaalset remonditeenust ning individuaalseid lahendusi. Esimeste klientide hulka kuulusid võidusõitjad, kelle sõidukite puhul detailide kvaliteedi nõuded on väga kõrged. Tingituna asjaolust, et võistlustehnikale vajalikke detaile tavalisest müügivõrgust tihtipeale leida pole võimalik, on ettevõte lisaks tavapärasele sõidukite remondile ja varuosade müügile oma tegevusalade hulka liitnud ka metallitöötluse ja metallist eridetailide valmistamise.

2017 aasta lõpus tehti investeeringuid erinevate metallitöötlusseadmete soetamiseks. Metallitöötlusvõimaluste tekkimisega on klientuur laienenud. Tekkinud on huvi ja nõudlus kohalike ettevõtjate poolt, kelle seadmed, tööriistad ning sõidukid vajavad sageli metallist eridetaile, mille tellimisaeg tavapärasest müügivõrgust on liialt pikk või tellimisvõimalus puudub üldse.

Järgneval majandusaastal jätkab ettevõte senist majandustegevust.

Juhatuse liige

Egon Kaur

KASPO SERVICE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.