Rohkema info nägemiseks:

PISTE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie erialaks on kohandatud õmblemine, rõivaste parandus ning ainulaadsete kodutekstiilide ja mööblikatete loomine.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Piste maailma, kus iga õmblus jutustab kirest, täpsusest ja isikupärast. Haapsalu südames asudes on alates aastast 2017 olnud meie missiooniks teie tekstiiliunelmate elluäratamine meie eritellimusel õmblusteenustega. Meie erialadeks on õmblemine, riiete parandamine ning unikaalsete kodutekstiilide ja mööblikatete loomine, mis peegeldavad teie individuaalset maitset ja elustiili.

Meie asutaja, Janne Muuli, on oma elutöö käsitööoskustega meie ettevõtte kangasse kudunud. Rikkaliku käsitööajalooga Janne ekspertiis ulatub Haapsalu salli õrna kunsti kudumisest kuni traditsiooniliste Eesti sokkide ja kinnaste tugeva iluni. Tema kirg õmblemise vastu on võrdne ainult tema pühendumusega õpetamisele, jagades oma oskusi tulevaste tekstiilikunstnikega erinevates õppeasutustes.

Meie teenused

Piste pakub mitmekülgseid teenuseid, mis on kohandatud vastavalt teie vajadustele:

  • Mööblikatted ja kodutekstiilid: Me elustame teie mööbli eritellimusel valmistatud katetega ning toome uut elu teie ruumi kardinatega, patjadega ja muude sisekujundustekstiilidega.
  • Individuaalne õmblusteenus: Meie individuaalne õmblusteenus tagab, et saate rõivad, mis on lõigatud ja stiilistatud vastavalt teie ainulaadsele kehakujustusele ja isiklikule stiilile. Samuti taaselustame ja kaunistame teie olemasolevat garderoobi.
  • Lapitehnika: Alates eritellimusel valmistatud voodikatetest kuni personaalsete beebitekkide ja lapitehnikas mööblitekstiilideni, meie lapitehnika loominguil on sama ainulaadne ilu kui nad ise.
  • Parandus- ja rõivaste tuuning: Me pikendame teie rõivaste eluiga ekspertparandustega, suuruse kohandamisega, rebendite parandamisega ja tõmblukkude asendamisega, tagades, et teie riided näevad välja ja tunduvad jälle uued.

Võtke meiega koos pmaks individuaalsuse kunst. Laseme ainulaadsusel põimuda teie elu igasse niiti meie õmblusteenuste, individuaalse õmblusteenuse ja kodutekstiilide loomisega. 

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

PISTE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Triin

Suurepärane õmblustöö!

- Kairi

Imeline töö ja kiire teenindus.

- Liis

Mööblikatted ja kodutekstiilid said uue ilme, täpselt nii, nagu lootsin!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Mälestuste parandamine: riiete parandamise tähtsus

Iga rõivaeseme pistes on lugu, jutustus hetkedest ja mälestustest, mis on sageli liiga kallid, et neist loobuda. Riiete parandamine ei ole ainult rebenenud koha või puuduva nööbi kinnitamine; see on nende lugude ja nende emotsionaalse väärtuse säilitamine. Kiirmoe maailmas on armastatud rõivaeseme parandamine armastuse ja austuse avaldus mälestustele, mida see kehastab. Riiete parandamine on ka võimas jätkusuutlikkuse akt. See seab kahtluse alla ühekordselt kasutatava kultuuri ja aitab kaasa eetilisema moeärile. Parandamist valides vähendame jäätmeid, säästame ressursse ja toetame süsteemi,

Dropdown

kõik artiklid

Rätsepatöö kunst: enam kui lihtsalt täiuslik istuvus

Rätsepatöö on kunstivorm, mis ületab lihtsalt kehale täiuslikult sobivate rõivaste loomise. See on põhjalik protsess, mis hõlmab kliendi vajaduste, eelistuste j
ssb.ee
Rätsepatöö on kunstivorm, mis ületab lihtsalt kehale täiuslikult sobivate rõivaste loomise. See on põhjalik protsess, mis hõlmab kliendi vajaduste, eelistuste ja elustiili mõistmist, et valmistada rõivaid, mis mitte ainult ei sobi veatult, vaid peegeldavad ka kandja isiksust ja stiili. Rätsepatöö teekond algab üksikasjaliku konsultatsiooniga, kus rätsep hindab kliendi kehamõõtmeid, rühti ja liikumist. Sellele järgneb kangaste valimine, disainivõimaluste arutamine ja unikaalse lõike loomine. Protsess kulmineerub mitme prooviga, et tagada rõiva skulptuuriline sobivus kliendi kehaga.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.