Rohkema info nägemiseks:

DECORDOTS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 8078; jälgijaid - 2. Arvustusi - 1; Artikleid 5+ "Kirjuta DECORDOTS OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kodu on koht, kus süda rahulikult puhkab ja igapäevaelu muutub hetkeks kunstiteoseks. Selles valguses tutvustame uhkusega Slow Homesi, sisustus- ja elustiiliveebipoodi, mis toob Teieni hoolikalt valitud tooted, et muuta iga päev ilusaks seikluseks.

Slow Homesi filosoofia põhineb looduslähedusel, lihtsusel ja harmoonial. Me usume, et kodu on rohkem kui pelgalt füüsiline ruum – see on paik, kus kvaliteetsed, ilusad ja kestvad esemed loovad unikaalse atmosfääri. Me ei jahtu kiirelt muutuvate trendide järel, vaid keskendume ajatule disainile, mis vastab Teie kodu isikupärale.

Avasta meie laia tootevalikut, alates köögi aksessuaaridest kuni lastele mõeldud loovate lahendusteni. Meie valikus leidub kõike, mis aitab Sul kujundada rahulikult hubast, ajatut ja jätkusuutlikku kodu.

Slow Homesi tiim seisab selle eest, et iga tootevalik oleks läbimõeldud ja inspireeriv. Soovime julgustada Sind sisustama oma kodu sügavama mõttega, pakkudes mitmekülgseid ideid aeglase ja jätkusuutlikuma elustiili kujundamiseks.

Meie valikus:

  • Jõulutähed
  • Köögitarvikud
  • Tekstiilid
  • Vaibad
  • Aksessuaarid
  • Mööbel
  • Valgustid
  • Raamatud ja ajakirjad
  • Vannitoa lahendused

Slow Homes kutsutakse ellu mitte ainult toodete müümiseks, vaid inspireerimaks ja toetamaks teekonnal hubasema kodu poole. Astu sisse meie veebipoodi ja alusta oma kodu muutmist kunstiteoseks!

Oleme siin, et kuulata Sinu vajadusi ja soove. Võta meiega ühendust ning koos leiame parimad lahendused Sinu kodu täiustamiseks. Slow Homes – kus Sinu kodu lugu muutub aeglaseks meloodiaks!

Tutvuge tootevalikuga juba täna!


KONTAKT

DECORDOTS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari T.

Kasutasin slowhomes.ee veebipoodi esimest korda ja olin väga rahul. Valik oli laiahaardeline, tooted kvaliteetsed ja kohaletoimetamine kiire. Suur pluss oli ka see, et kõik tooted olid kenasti ja üksikasjalikult kirjeldatud.

- Rein J.

Tellimuse esitamise ja kohaletoimetamise protsess oli sujuv ja probleemideta. Tooted olid kvaliteetsed ja neil oli lai valik.

- Karmen S.

Hind oli soodne ja tooted olid kvaliteetsed. Kohaletoimetamine kiire. Kogemus igati postiivne.

DECORDOTS OÜ tegevusaruanne 2022

Decordots OÜ, mis on tuntud oma interneti kaudu pakutavate jaemüügiteenuste poolest, on teinud 2022. majandusaastal märkimisväärseid edusamme. Ettevõtte müügitulu ulatus kokku 16 713 euroni, mis on märkimisväärne saavutus, arvestades, et ettevõte on suhteliselt uus turul. Decordots OÜ on olnud käibemaksukohustuslaste registris alates 8. veebruarist 2021, mis näitab, et ettevõte on pühendunud oma maksukohustuste täitmisele ja on seaduslikult tunnustatud ettevõte. See on oluline märk ettevõtte usaldusväärsusest ja pühendumusest oma klientidele ja partneritele. Kuigi Decordots OÜ omakapital on

Dropdown

kõik artiklid

Slow Homes - Sinu teejuht rahu ja aeglase elustiili poole

Kodu on palju enamat kui lihtsalt koht, kus me öösel magame ja hommikul ärgates tööle läheme. See on meie püha pelgupaik, kus tahame tunda end rahulikult, lõõga
ssb.ee
Kodu on palju enamat kui lihtsalt koht, kus me öösel magame ja hommikul ärgates tööle läheme. See on meie püha pelgupaik, kus tahame tunda end rahulikult, lõõgastunult ja inspireeritult. Slow Homes mõistab seda sügavat tähendust ning soovib olla rohkem kui vaid veebipood - me oleme sinu teejuht, kes julgustab ja inspireerib sind sisustama kodu sügavama mõttega, et luua paik, kus tunned end tõeliselt kodusena ning astud sammukese lähemale aeglasele ja nauditavale elustiilile. Meie eesmärk on pakkuda sulle valikut hoolikalt valitud toodetest, mis aitavad sul kujundada kodu, mis peegeldab sinu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.