Rohkema info nägemiseks:

RIVUSPURUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 308; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RIVUSPURUS OÜ kohta arvamuslugu!"

RIVUSPURUS OÜ hetkeolukord

Juba 308 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõte asutati 2016. aastal. Esialgu keskendus meie tarkvaraarendus Expercastile, mis on kõnekeele rakendus, mis on loodud selleks, et nuputada ja võimaldada teil oma seisakust maksimaalset kasvu välja võtta. 2020. aastal aeglustasime suuresti Expercastiga seotud edusamme, et teha ruumi kahele kõrvalprojektile, mis samuti pakuvad suurt hariduslikku mõju vaid vähese ajalise investeeringuga.

2021. aastal käivitasime "One Daily Nugget" (vt https://onedailynugget.com/), mille jaoks otsime välja kõigi aegade parimad artiklid sellistel teemadel nagu ajajuhtimine, harjumuste kujundamine, suhted, lapsevanemaks olemine või isiklikud rahandused ning jagame seejärel iga päev ühe lingi oma lugejatega. 2022. aastal näitas uudiskiri jätkuvalt tohutut kaasatust: 2022. aasta lõpu seisuga oli meie avamismäär 38,6% ja klikkimismäär 8,6%, mis on kaugelt üle tööstusharu võrdlusnäitajate.

2022. aastal käivitasime N-Back Challenge'i (vt https://nbackchallenge.com/), ajutreeningu rakenduse iOSi ja Androidi jaoks, mis põhineb kahekordsel n-backi paradigmal. Vaatamata sellele, et me praktiliselt mingit turundustegevust ei teostanud, oleme saavutanud lojaalse poolehoiu. Aasta lõpus oli meie keskmine hinnang App Store'is 4,9 ja Google Play's 4,5. Samuti oleme hakanud teenima tulu rakendusesiseste ostude kaudu.

Kohe pärast N-Back Challenge'i käivitamist jätkasime kõigi oma jõupingutuste pühendamist Expercast'i arendamisele, mille kavatseme käivitada 2023. aastal.

Märtsis 2023 otsustasid aktsionärid suurendada aktsiakapitali 229 euro võrra ja ülekurss 821 909 euro võrra.

RIVUSPURUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.