Rohkema info nägemiseks:

AGRO WHITE COMPANY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1192; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AGRO WHITE COMPANY kohta arvamuslugu!"

AGRO WHITE COMPANY OÜ hetkeolukord

Juba 1192 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Agro White Company (likvideerimisel, edaspidi ka Ettevõte) alustas oma tegevust 2016 aasta kevadel. Ettevõtte põhitegevuseks oli Ukrainas toodetud põllumajandustoodete hankimine ning rahvusvaheline turustamine. Kaubeldavate toodete hulka kuuluvad peamiselt teravili ja päevalilleõli.

Ettevõtte tegevus peatus aprillis 2021 Ukraina Riikliku Julgeoleku- ja Kaitsenõukogu (NSDC) määruse tagajärjel. 2. aprillil 2021 võttis NSDC vastu otsuse isiklike majanduslike ja muude piiravate meetmete (sanktsioonide) kohaldamise kohta, mille kohaselt on

Agro White Company OÜ kantud juriidiliste isikute nimekirja, kelle suhtes kohaldatakse piiravaid meetmeid (sanktsioone) 3 aastaks

Ukraina territooriumil. Seetõttu ka vähenes Ettevõtte müük 2021 aastal võrreldes 2020 aastaga 76%. 2022 aastal enam müügitegevust ei toimunud.

3. aprillil 2021 võttis Ukraina president vastu dekreedi nr 140/2021, millega jõustati NSDC otsus Piiravate meetmete kohaldamise kohta. Juhtkonna sõnul põhjus meetmete rakendamise kohta OÜ-le Agro White Company pole teada, kuid see tõi kaasa suutmatuse töötada Ukraina juriidiliste isikutega. Kuna ettevõte ei suutnud põhisuunal äritegevust teostada ega leidnud ka võimalusi teistele turgudele sisenemiseks, siis otsustas Ettevõtte ainuosanik Fozzy Holding Limited lõpetada OÜ Agro White Company majandustegevus ja viia ellu likvideerimismenetlus. Likvideerijaks määrati Kaupo Meier.

OÜ Agro White Company majandustegevuse lõpetamisel ja likvideerimismenetluse alustamisel koostatav raamatupidamise aastaaruanne (likvideerimisaruanne) hõlmab perioodi 01.01.2022 kuni 11.07.2022 ning annab ülevaate likvideerimiseelsest majandusaastast ning Ettevõtte finantsseisundist vahetult enne likvideerimise algust.

Ettevõtte aruandeperioodi käivet ei tekkinud (eelmisel perioodil 9,5 miljonit eurot). Aruandeperioodi tulemuseks kujunes kahjum -13 tuhat eurot (eelmisel perioodil kahjum -859 tuhat eurot).

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.