Rohkema info nägemiseks:

Workland Estonia OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume Teile kõiki vajalikke tööruume ja lahendusi - alates coworking lahendustest kuni privaatsete kontorite ning ehituste ja kinnisvarateenusteni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Workland Estonia OÜ on Eestis asuv valdusettevõte, mis on osa Worklandi grupist. Meie ettevõte loodi 11. septembril 2018. aastal eesmärgiga olla Worklandi grupi valdusettevõte. See tähendab, et meie peamiseks ülesandeks on juhtida ja hallata Worklandi grupi tütarettevõtete varasid, õigusi ja kohustusi.

Meie meeskond koosneb professionaalsetest ja kogenud spetsialistidest, kellel on pikk ajalugu ettevõtete juhtimisel ja arendamisel. Oleme pühendunud oma tööle ja suuname oma energiat sellele, et aidata Worklandi grupil kasvada ja areneda. Meie meeskonnas on inimesi erinevatest valdkondadest ja taustadest, kuid me jagame ühist eesmärki - pakkuda klientidele parimat võimalikku teenust ja toetust.

Alates 5. veebruarist 2021. aastal liitusime Workland Estonia OÜ-ga vastavalt ühinemislepingu tingimustele. Selle ühinemise tulemusena ühendasime meie ja Workland Holding OÜ tegevused, andes üle Workland Estonia OÜ-le kõik varad, õigused ja kohustused. Workland Estonia OÜ jätkab nüüd iseseisvat majandustegevust ning on tütarettevõtetega esindatud mitmetes riikides, sealhulgas Eestis, Lätis, Leedus ja Rumeenias.

Meie ettevõtte eesmärk on olla usaldusväärne ja tõhus partner Worklandi grupi tütarettevõtetele ning aidata neil saavutada oma ärieesmärke. Oleme pühendunud klientidele, kvaliteedile ja jätkusuutlikkusele ning jätkame oma tegevuse arendamist ja laiendamist, et pakkuda parimat võimalikku väärtust oma klientidele ja osanikele.

Võtke meiega ühendust!

vaata rohkem

Workland Estonia OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan K.

Workland Estonia OÜ pakub täiuslikke lahendusi minu vajadustele. Olen eriti rahul nende toredate coworking lahendustega ja privaatkontorite võimalustega. Seda kõike ühes kohas!

- Liina P.

Workland Estonia OÜ pakub alati kvaliteetset teenust ja nende lahendused on alati olnud minu jaoks suurepärased. Olen eriti rahul nende ehitus- ja kinnisvarateenustega.

- Kerli M.

Workland Estonia OÜ pakub kontorilahendusi, mis on täiuslikud minu tarbijavajadustele. Olen nende teenuste ja teenindusega väga rahul!

Kas unistad omaenda podcasti loomisest või tahaksid lihtsalt salvestada mõne suurepärase heliklipi või audiokogemuse?

Workland Maakri 25 keskuses on just selleks sisse seatud kõrgekvaliteetse akustika ja tasemel helitehnikaga salvestusruum, mis võib osutuda sinu unistuste loomestuudioks. Worklandi salvestusruum on ideaalne koht, kus saad lihtsalt ja mugavalt luua kvaliteetseid helifaile, olgu selleks siis podcasti episood, raadiosaade, muusikaline esitus või isegi luuletused, mida soovid värvikalt sisse lugeda. Ükskõik, kas soovid salvestada üksi või koos kaaslasega, on meie salvestusruum varustatud kõigega, mida vajad üheks suurepäraseks salvestuseks. Mis teeb Worklandi salvestusruumi eriliseks? Siin on

Dropdown

kõik artiklid

Kas sinu ettevõttel on vaja kontoriruumi või piisab sellest, kui sul on esindlik äriaadress ja professionaalsed tugiteenused?

Kui oled otsimas võimalust luua professionaalset kuvandit ilma kontorikuludeta, siis Worklandi virtuaalkontori lahendus võib olla just sinu jaoks õige valik.
ssb.ee
Kui oled otsimas võimalust luua professionaalset kuvandit ilma kontorikuludeta, siis Worklandi virtuaalkontori lahendus võib olla just sinu jaoks õige valik. Workland pakub nelja erinevat virtuaalkontori paketti, mis vastavad erinevate ettevõtete vajadustele. Virtuaalkontori teenus on suurepärane viis tagada ettevõtte esindlik aadress, mis on oluline ärimaailmas usaldusväärsuse loomisel. Lisaks aitab see vähendada kontorikulusid ja võimaldab ettevõttel keskenduda oma peamisele tegevusalale. Virtuaalkontori teenust saab kasutada mitmes erinevas asukohas, sealhulgas Eestis Tallinnas, Lätis

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.