Rohkema info nägemiseks:

KIPE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie põhitegevuseks on varustada kliente kvaliteetsete toodete ja teenustega, mis aitavad neil saavutada oma eesmärke ja lahendada logistilisi väljakutseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

KIPE OÜ on usaldusväärne ja mitmekülgne ettevõte, mis pakub laias valikus teenuseid, mis hõlmavad kaubavedu, küttematerjalide müüki ja transporti, puistematerjalide müüki ning aiakaunistuste pakkumist ja nende transporti. Oleme oma ala eksperdid ja pühendunud klientide rahulolu tagamisele igas meie poolt pakutavas teenuses.

KIPE OÜ on teie usaldusväärne allikas küttematerjalidele nagu puitbrikett ja pellet. Pakume mitmekülgseid küttematerjalide lahendusi, mis aitavad teil hoida oma kodu soojana ja hubasena. Lisaks pakume küttematerjalide transporti, mis tagab teie tellitud materjalide kiire ja turvalise kohaletoimetamise.

Kui vajate kvaliteetseid puistematerjale, nagu liiv, kruus, killustik või muld, siis oleme teie jaoks õige valik. Meie puistematerjalid vastavad kõrgeimatele standarditele ja sobivad suurepäraselt ehitus- või haljastusprojektide jaoks. Lisaks pakume puistematerjalide transporti, et hõlbustada nende kohaletoimetamist teie soovitud sihtkohta.

KIPE OÜ pakub laias valikus aiakaunistusi, alates lillepottidest kuni aiavalgustuseni. Meie tooted aitavad teil muuta oma aia või väliala kauniks ja atraktiivseks. Samuti pakume aiakaunistuste transporti, et tagada nende ohutu kohaletoimetamine ja kiire paigaldamine.

Ettevõtte paindlikkuse ja mitmekülgsuse tunnusjooneks on veoteenuste pakkumine isoterm furgooniga külgavatava kastiga ja multilift kalluriga kuni 6 tonni kandevõimega. See võimaldab meil rahuldada erinevate kaupade ja materjalide transpordivajadusi, pakkudes turvalist ja efektiivset teenust.

Kui otsite usaldusväärset partnerit kaubaveos, küttematerjalide hankimisel, puistematerjalide ostul või aiakaunistuste valikul, võtke meiega ühendust. KIPE OÜ meeskond on valmis teie vajadusi kuulama ja pakkuma parimat lahendust. Teie rahulolu on meie jaoks esmatähtis.

Võta meiega ühendust juba täna!

kipeou@gmail.com
+372 526 1028

KIPE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan P.T.

Usaldusväärsed veoteenused igas olukorras.

- Liis S.

Suurepärane teenindus ja kiire tarne! Aitäh, KIPE OÜ!

- Kert K.

Multilift kallur on aidanud palju ehitusprojektides.

Küttematerjalid, mis hoiavad teie kodu soojana

Talve saabudes muutub kodu soojas ja mugavas keskkonnas olemine üheks meie peamiseks eesmärgiks. Üks oluline osa sellest on õige küttematerjali valik. Kvaliteetsed küttematerjalid, nagu puitbrikett ja pellet, mitte ainult ei taga tõhusat kütmist, vaid pakuvad ka mitmeid muid eeliseid, mis muudavad talvekütmise nauditavaks ja ökoloogiliselt jätkusuutlikuks. Puitbrikett ja pellet on kaks küttematerjali, mis on saavutanud populaarsuse oma tõhususe ja loodussõbralikkuse tõttu. Need materjalid on valmistatud puidujäätmetest, nagu saepuru ja puiduhake, mis muudab nad keskkonnasõbralikuks valikuks.

Dropdown

kõik artiklid

Kvaliteetne puistematerjal teie ehitusprojektile

Kui astute ehitusprojekti teekonnale, otsides kvaliteetset puistematerjali, mängib selle valik märkimisväärset rolli projekti lõpptulemuses. Kvaliteetne puistem
ssb.ee
Kui astute ehitusprojekti teekonnale, otsides kvaliteetset puistematerjali, mängib selle valik märkimisväärset rolli projekti lõpptulemuses. Kvaliteetne puistematerjal mitte ainult ei taga teie ehitusprojekti edu, vaid aitab ka vähendada hoolduskulusid ja pikendab teie rajatiste eluiga. Üks parimaid valikuid selles osas on usaldusväärne ja tõestatud puistematerjal, mis sobib ideaalselt teie eesmärkidega. Puistematerjalide roll ehituses on mitmekülgne ja oluline. Need materjalid moodustavad sageli ehitatava tee, platsi, rajatise või muu infrastruktuuri aluse. Kvaliteetsed puistematerjalid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.