Rohkema info nägemiseks:

Tanel Martson

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
Üldehitus, katused, carpentry services

LINDI-JÄÄGRI JAHISELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Lindi-Jäägri jahiselts loodi 22.mail 2008.a. MTÜ eesmärgiks on jahikultuuri arendamine, jahiturismi korraldamine mitteärilistel eesmärkidel, jahirajatiste haldamine, jahisaaduste esmane töötlemine ja realiseerimine. Aruandeaastal jätkati ostetud kinnistul jahimaja ehitamist. 2021 aastal investeeriti ehitusse 140.- eurot ning tehti muid heakorratöid. Ülesanded uueks aruandeaastaks on jahimaja ehituse järk-järguline lõpetamine.

Dropdown

kõik artiklid

SEOMAR OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Seomar põhitegevuseks on elu- ja mitteeluhoonete ehitamine. Teenuse ostuamise kohaks on Eesti. 2023. majandusaastal jätkatakse samadel tegevusaladel. Eesmär
ssb.ee
OÜ Seomar põhitegevuseks on elu- ja mitteeluhoonete ehitamine. Teenuse ostuamise kohaks on Eesti. 2023. majandusaastal jätkatakse samadel tegevusaladel. Eesmärgiks on säilitada püsiv kasv ja haarata juurde rohkem kliente. OÜ Seomar juhtkond usub, et võtmesõnaks tihedas konkurentsi tingimustes on efektiivsus. Pöörame suuremat tähelepanu kulude kontrollile ja töötajate koolitamisele. Ettevõtte töötajate keskmine arv on 2. Juhatuse töös osalemise eest tasu makstud ei ole. OÜ Seomar juhatus on kaheliikmeline. 2022 12 kuu müügitulu oli 75921,00 eurot. 2020 müügikäibeks planeeritakse 20000 eurot.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.