Rohkema info nägemiseks:

DDK SERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud mootorsõidukite osade, määrdeainete, keredetailide, rehvide ja autoliste lisaseadmete müügile ning pakume samal ajal kvaliteetset autoremondi teenust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

DDK Service OÜ on ettevõte, mis on pühendunud mootorsõidukite maailma paremaks muutmisele. Meie tegevusalad hõlmavad mootorsõidukite osade, määrdeainete, keredetailide, rehvide ja autoliste lisaseadmete müüki ning pakume samal ajal tipptasemel autoremondi teenust. Oleme uhked, et oleme saavutanud oma valdkonnas silmapaistva maine ja oleme loonud lahenduste portfelli, mis vastab teie igapäevastele mootorsõidukite vajadustele.

Kas olete otsimas usaldusväärseid mootorsõidukite varuosi? Meie lai valik hõlmab mootoriosi, käigukasti komponente, elektroonikatarvikuid, tulesid ja lampe ning palju muud. Pakume kõrgekvaliteedilisi varuosi, mis aitavad teie sõidukil töötada optimaalselt ning tagavad teie ohutuse ja mugavuse teel olles.

Iga sõiduk on eriline, ja meie eesmärk on muuta teie sõiduk veelgi unikaalsemaks ja funktsionaalsemaks. Meie valik autolisi lisaseadmeid hõlmab kütusesäästlikke seadmeid, ohutusvarustust, veosekinnitustarvikuid ja palju muud. Lase meil teie sõidukit täiustada vastavalt teie vajadustele ja stiilile.

Kui teie sõiduk vajab hooldust või remonti, olete õiges kohas. Meie kogenud meeskond pakub tipptasemel autoremondi teenust, kasutades kvaliteetseid varuosi ja tehnikat. Teie sõiduk on meie jaoks oluline, ja me teeme kõik endast oleneva, et tagada selle heas töökorras hoidmine.

Oleme pühendunud teie sõidukite ja teie vajaduste teenimisele. Kui otsite usaldusväärset partnerit mootorsõidukite maailmas, võtke meiega ühendust juba täna. DDK Service OÜ meeskond on valmis teid abistama ning leidma teie sõidukile parimad lahendused.

Võta meiega ühendust ja leiame sinu autole parima lahenduse!

ddkservice.dmitri@gmail.com
+372 5611 1033

DDK SERVICE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liisa M.

Autoremondiga olen rahul, nad teavad, mida teevad.

- Martin K.

Kereosade valik on suurepärane ja hind mõistlik.

- Erik P.

DDK Service on minu usaldusväärne mootorsõidukite partner!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

DDK SERVICE OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing DDK Service, mis on asutatud 18. aprillil 2016, on tuntud oma pühendumuse poolest mootorsõidukite osade ja lisaseadmete jaemüügi valdkonnas. Selle ettevõtte põhitegevus on olnud mootorsõidukite osade ja lisaseadmete jaemüük, mis on aidanud kaasa selle kasvule ja arengule viimase viie aasta jooksul. 2023. aastal on ettevõttel plaanis jätkata oma põhitegevust, mis on mootorsõidukite osade ja lisaseadmete jaemüük. See on osa nende strateegiast, et säilitada oma positsiooni turul ja pakkuda klientidele jätkuvalt kvaliteetseid tooteid ja teenuseid. Lisaks sellele on Osaühing DDK Service'il

Dropdown

kõik artiklid

Keevitustööd, mille jaoks on neid vaja?

Auto keevitustööd on oluline osa mootorsõidukite hooldusest ja remondist. Need spetsiifilised tööd aitavad taastada sõidukite kere terviklikkust, tagades nii ne
ssb.ee
Auto keevitustööd on oluline osa mootorsõidukite hooldusest ja remondist. Need spetsiifilised tööd aitavad taastada sõidukite kere terviklikkust, tagades nii nende ohutuse kui ka pikema eluea. Selles artiklis uurime, miks auto keevitustööd on olulised ja millal neid võib vaja minna. Auto keevitustööd hõlmavad erinevate kehaosade, nagu kerepaneelide, raamide ja kandekonstruktsioonide, parandamist ja taastamist. Keevitusprotsess hõlmab metalli sulatamist ja ühendamist, et taastada sõiduki tugevus ja terviklikkus. See võib hõlmata rooste eemaldamist, aukude parandamist, pragude lappimist ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.