Rohkema info nägemiseks:

ARSENAL INDUSTRIAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud ehitustehnika ja tööriistade rentimisele ning müügile, olles usaldusväärne partner nii ehitusettevõtetele kui ka professionaalsetele ehitusteenuse osutajatele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui otsite kogemustega eksperdi ehitustehnika ja tööriistade rentimisel ning müügil, siis MEIST on just see, mida vajate. Oleme enam kui 10 aastat tegutsenud valdkonnas, pakkudes klientidele kõrgeima kvaliteediga varustust, suurepärast teenindust ja soodsaid hindu otse tootjalt. Meie suhtumine on selge - ME SUUDAME ROHKEM!

Tehnika Rent

Meie eesmärk on tagada, et meie seadmed töötaksid alati optimaalselt. Pakume kiiret seadmete remonti või asendust, mis toimub vaid 2 tunni jooksul või hiljemalt 4 tunni jooksul.

24/7 Transport

Vajaliku varustuse tarnime Tallinnas ja lähiümbruses kuni 15 km raadiuses tööpäeviti 2 tunni jooksul ning 7 päeva nädalas, kui tellimus esitatakse eelmisel päeval.

RKO Programm

“Rendi kuni omandamiseni” programm pakub soodsat finantseerimisvõimalust ehitustehnika soetamiseks. Rentige, kuni olete valmis omama.

Tagasta Samal Päeval

Tagasta seadmed samal päeval ja saa 20% soodustust.

Miks Meilt Rentida?

Rendi kauem – maksa vähem! Pakume kuni 50% allahindlust tehnikarendi puhul, mis kestab kauem kui üks kalendrikuu. Lisaks pakume uue tehnika ostmisel tasuta asendusvarustust garantiiaja jooksul. Arsenalilt ostetud seadmete puhul, mida ei saa kasutada täies mahus, võimaldame tehnikat edasi rentida, võimaldades teil teenida tulu rendist.

Pakume ehitustehnika ja seadmete tarnet ehitusobjektile 2 tunni jooksul tellimuse esitamisest vähemalt üks päev ette teatades. Arsenal tagab renditehnika kindlustuse ning tagame seadmete kiire remondi ja vahetuse igal ajal.m Rendipunktide lahtiolekuajad on paindlikud ja kliendisõbralikud tööpäeviti 07:30-17:00, laupäev ja pühapäev suletud.

Oleme mitmekülgne partner, kes hindab klientide vajadusi, pakub soodsaimaid lahendusi tehnikaga seotud küsimustele ning tagab kiire ja usaldusväärse teeninduse. MEIST - Teie eelistatud valik ehitustehnika ja tööriistade maailmas!

Võtke ühendust ja leiame koos parima lahenduse teie vajadustele! Meie suhtumine – ME SUUDAME ROHKEM!

UURI LISAKS

ARSENAL INDUSTRIAL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Margus

Tänan Arsenalit kiire reageerimise ja kvaliteetse töö eest.

- Priit

Arsenali müügimeeskond aitas meil leida täpselt vajaliku seadme, soovitan!

- Kaur

Arsenalilt saime mitte ainult kvaliteetse tehnikapargi, vaid ka usaldusväärse partneri.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas tagda seadmete ja tööriistade pikk eluiga?

Arsenal Industrial OÜ on teie usaldusväärne partner, pakkudes professionaalset tööriistade ja ehitustehnika hooldust ning remonti. Oleme pühendunud tagama, et teie varustus säilitaks tipptaseme ning teeniks teid kaua. Spetsialiseerume mitmetele tuntud tootjatele, sealhulgas Swepac, Sunward, Honda, Cedima, Geda, Faresin, Husqvarna, Baumax, Dino, Sinoboom, Wacker Neuson jt. Arsenal Industrial OÜ pakub laiapõhjalist teenust, hõlmates kõike ehitustehnikast kuni erinevate tööriistadeni. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on koolitatud erinevate kaubamärkide ja seadmete hoolduseks

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida ehitustööriistu?

Õigete ehitustööriistade valimine on kriitiline otsus, mis võib oluliselt mõjutada mis tahes ehitusprojekti tõhusust, ohutust ja edukust. Arvestades saadaolevat
ssb.ee
Õigete ehitustööriistade valimine on kriitiline otsus, mis võib oluliselt mõjutada mis tahes ehitusprojekti tõhusust, ohutust ja edukust. Arvestades saadaolevate valikute laia valikut, on oluline teha teadlikke valikuid, mis on kooskõlas teie konkreetsete vajaduste ja eesmärkidega. Ehitustööriistade aluste mõistmine Ehitustööriistad võib laias laastus liigitada käsitsi tööriistadeks, elektritööriistadeks ja rasketehnikaks. Iga kategooria täidab ainulaadseid funktsioone ja sobib erinevateks ülesanneteks ehitusprotsessis. Ehitustööriistade valimisel kaaluge tegureid nagu tööriista eesmärk,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.