Rohkema info nägemiseks:

CIRCLE K TREASURY OPERATIONS EUROPE AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 695; jälgijaid - 4. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta CIRCLE K TREASURY kohta arvamuslugu!"

CIRCLE K TREASURY OPERATIONS EUROPE AS hetkeolukord

Juba 695 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 300 korda.

Tegevusaruanne 2022

Circle K Treasury Operations Europe AS (CKTOE AS) on rahvusvahelise kontserni Circle K AS 100% osalusega tütarettevõte, mis omakorda kuulub alates 2012. aasta suvest globaalsesse jaemüügikontserni Alimentation Couche-Tard Inc (Couche-Tard).

Circle K Treasury Operations Europe AS peamised tegevusalad on osutada kontserni ettevõtetele finantsvarade juhtimise, likviidsusjuhtimise, tsentraliseeritud finantsvarade raamatupidamise ja pankade arvelduslahenduste teenuseid. Samuti tegutseb ettevõttes kontserni makseüksus, mis vastutab failivahetuse eest arvelduspankadega.

2010. aasta oktoobrist kuni 2016. aasta aprillini tegutses Circle K Treasury Operations Europe

AS osana kütuse jaemüügi ettevõttest Circle K Eesti AS. Circle K Treasury Operations Europe

AS (ettevõtteregistri nr. 14042031) registreeriti eraldiseisva ettevõttena äriregistris 2. mail 2016, kui ettevõte jagunes eraldumise teel Circle K Eesti AS-ist.

Kõrge inflatsioon on avaldanud mõju Circle K Treasury Operations Europe ASi tegevuskuludele, sh täiendav surve palgakuludele.

Lõppenud majandusaasta olulisemateks Treasury valdkonda hõlmavateks projektideks ja fookusvaldkondadeks olid FX strateegia ja rahavoogude prognoosi jätkuv edasiarendamine; uue Euroopa kütusevarumisettevõtte (registreeritud Šveitsis) panga- ja makselahenduse väljatöötamine ning valuutapositsioonide ja sellest tuleneva ümberhindlusriski haldamine; erinevate projektide toetamine panganduse vaatenurgast (New Card Platform, Navision Sunset); intresside postitamise täiendav automatiseerimine Oracle JDEs; väljaspool kontsernikontot olevate pangakontode segmenteerimise loogika muutmine Oracle JDEs.; pankade aina suurenevatele KYC nõudmistele vastamine. Tulenevalt pankade karmistunud AML reeglitest sagenevad juhtumid, kus peab jagama täiendavaid selgitusi makse saajate kohta (sh palgamaksed kontserni töötajatele).

Valuutariski juhtimise strateegia eesmärk on vähendada valuutakursside volatiilsuse mõju ettevõtte finantstulemustele kasutades tuletisinstrumente. CKTOE AS krediidiriski avatus on madal ja seda tänu vastaspoolte tugevale krediidireitingule, peaaegu 100% vahenditest paiknevad AA reitinguga pangas, mis on Euroopa kommertspankade üks kõrgemaid. Kontsern järgib konservatiivse vastaspoole krediidiriski poliitikat, mis peegeldub CKTOE vastaspoolte kõrges krediidi kvaliteedis ja ettevõtte väheses avatuses vastaspoole riski suhtes. CKTOE AS hoiab madala likviidsusriski profiili, raha jäägid moodustavad 100% ettevõtte likviidsuse reservist.

Lühiajaliste likviidsusvajaduste katmiseks on ettevõttel võimalus kasutada rahaturulaene, arvelduskrediiti ning ka laenu emaettevõttelt.

Äriühingu nõukogusse kuuluvad Mathieu Brunet, Jerry Carlsson ja Joachim Røberg-Larsen.

Ettevõtte juhatusse kuuluvad Mari Jõgila ja David Pellerin.

Alimentation Couche-Tard Inc

Couche-Tard on Kanada päritolu mugavuskaupluste ettevõte. Ameerikas on nad juhtival kohal mugavuskaupluste sektoris ning Euroopas (Norra, Rootsi, Taani, Eesti, Läti, Leedu, Iirimaa,

Poola) nii mugavuspoodide kui ka mootorkütuse müügi ja elektrilaadijate võrgu sektorites.

Globaalselt antakse tööd ligikaudu 122 000 inimesele 24. erinevas riigis.

16. märtsil 2023 tehti teatavaks planeeritav ostutehing Euroopas, millega soovitakse osta mugavuspoodide ja kütusejaamade võrgustikku Total Energies grupilt neljas riigis – Saksamaa,

Holland, Belgia ja Luksemburg. Ametkondade vastus tehingule peaks tulema suve jooksul.

CIRCLE K TREASURY OPERATIONS EUROPE AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.