Rohkema info nägemiseks:

APOCALYPTO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1110; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta APOCALYPTO OÜ kohta arvamuslugu!"

APOCALYPTO OÜ hetkeolukord

Juba 1110 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2021. a tegutses ettevõte e-poe kaubanduse vallas – jätkati Linda Mae concept store e-poe tegevust. Tegeleti peamiselt naistele suunatud aksessuaaride ja rõivaste ning väiksemas osakaalus ka lastetarvete müügiga. Ettevõtte müügikäive kasvas ning aasta lõpus avati Pärnus

Waldhofi ärikartalis ka väike müügisalong, mis mõnel päeval nädalas avatud on. 2021. a viimases kvartalis hakati Linda Mae`le looma uut e-poodi, et järgnevatel aastatel seeläbi müügikäivet kasvatada. Eelmine e-poe platvorm jäi poele väikeseks ning uue e-poega koos luuakse ka uus visuaalne identiteet (uus visuaalne identiteet ja e-pood saavad avalikuks 2022. a teise kvrtali alguses). See tähendas 2021. a lõpus ja 2022.a alguses suuremat investeeringut, kuid seeläbi planeeritakse ka järgnevatel aastatel ettevõtte kasvu.

Ettevõte plaanib 2023.a oma tegevust jätkata ning laiendada toote sortimeti ka teistesse valdkondadesse – nt toit ning ilukaubad.

Olemasolevates valdkondades planeeritakse tegevuse jätkamist ning kliendibaasi laiendamist.

APOCALYPTO OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.