Rohkema info nägemiseks:

KOPIKAS ENTERTAINMENT OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2792; jälgijaid - 24. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta KOPIKAS ENTERTAINMENT OÜ kohta arvamuslugu!"

KOPIKAS ENTERTAINMENT OÜ hetkeolukord

Juba 2792 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 24 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Kopikas Entertainment OÜ loodi 9. mail 2016. aastal. Ettevõtte põhiline tegevusala on kaughasartmängude korraldamine.

31.12.2022 seisuga oli ettevõtte bilansimaht ligi 10 miljonit eurot. Kopikas Entertainment OÜ varad moodustuvad suurimas ulatuses käibevaradest, mille väärtuse muutus alates ettevõtte asutamisest on tingitud bitcoinide õiglase väärtuse muutusest. Omakapital ulatus perioodilõpu seisuga 10,2 miljoni euroni. Aruandeaasta ärikasum on võrreldes 2021. aasta tulemustega halvenenud, suuresti tulenevalt turuolukorrast. 2021. aasta keskel lõpetas ettevõte Saksamaa ja Roots turgudel opereerimise ja 2022 oli esimene täis kalendriaasta, kus oli näha mängijate arvu ja müügitulu langust täies mahus.

Ettevõtte valdav osa koondkasumist tekib bitcoinidest, mille õiglane väärtus võib lühiajaliselt olulisel määral muutuda tulenevalt isereguleeruvast turust. See toob ettevõtte jaoks kaasa võimaliku riski, mille maandamiseks hoiab ettevõte osa oma varadest ka eurodes.

Ettevõtet mõjutab äririskina tegevusvaldkonna makromajanduslik areng ning klientide harjumused ja teadlikkus. Üldine majanduslik mõju puudutab samuti ettevõtte kliendibaasi, ent tõsist riski ärimudelile ei kujuta, üldine volatiilsus on osa ärist. Samuti on valdkond mõjutatud regulatiivsetest muudatustest. Ettevõte jälgib pidevalt turu üldist arengut ning konkurentide tegevust. Sellest tulenevalt on vajadusel võimalik strateegilisi tegevusi muuta ja turu reaktsioonidele vastavalt kohaldada.

2021. aastal andis Kopikas Entertainment OÜ laenu Bombay Group OÜ-le summas 5.8 miljonit eurot. Me ei näe selles olulist finantsriski, sest teeme tihedalt koostööd laenusaajaga, et tagade nende projekti jätkusuutlikkus ning seeläbi ka laenu tagastamine.

Seisuga 31.12.2022.a koostasime laenu kohta reservi summas 713 243 eurot.

2023-2024. aastal plaanitakse lisaks kaughasartmängude portaali opereerimisele alustada äritegevust kasiino näol, milleks oldakse viimased aastad valmistunud.

Olulisemad finantssuhtarvud 2022 2021

Maksevõime suhtarvud (Liquidity ratios)

Lühivõlgade kattekordaja (current ratio) käibevara/ lühiajalised kohustused 6.34 6.90 (käibevara -varud -

Makseõime kordaja (quick ratio) ettemaksed)/ lühiajalised 4.45 6.9 kohustused

Maksevalmiduse kordaja (cash ratio) raha/ lühiajalised kohustused 3.87 6.35

Tasuvussuhtarvud (profitability ratios)

Koguvara puhasrentaablus (ROA) koondkasum/ keskmine koguvara -53.04% 32.04% koondkasum/ keskmine

Omakapitali rentaablus (ROE) -53.70% 32.90% omakapital

Kapitali struktuuri suhtarvud (leverage ratios)

Võlakordaja (debt ratio) kohustused kokku/ kogu passiva 1% 1%

Omakapitali võlasiduvus (debt-to-equity ratio) kohustused kokku/ omakapital 1% 1%

KOPIKAS ENTERTAINMENT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.