Rohkema info nägemiseks:

LEANEST OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1646; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LEANEST OÜ kohta arvamuslugu!"

LEANEST OÜ hetkeolukord

Juba 1646 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

2022 oli Leanest OÜ peamiseks tegevusvaldkonnaks IT lahenduste pakkumine klientide tootmise optimeerimiseks, kvaliteedikontrolli parendamiseks ja tööjõu planeerimiseks.

Meie visioon on pakkuda Eesti keskmistele tootmisettevõtetele 20% efektiivsuse kasvu, mis saavutatakse läbi tootmise efektiivsema planeerimise ja jälgimise ning kvaliteedi kontrolli lahenduste. 2023 jätkame valitud tegevusvaldkondade arendamist.

2022 müügitulu oli 1 952 279 EUR, mis kasvas 23% võrreldes 2021 aastaga.

Tegevusvaldkonnad: 1. Tootmislahendused IME, MES, Asprova. Parim Eestis saada olev digitaalne tootmislahenduse kontseptsioon. Fookuses on olemasolevate klientide igapäevane toetamine ja nende protsesside efektiivsuse tagamine.

2. Stafflogic ehk tööjõu planeerimine ja tööajaarvestus. Stafflogic on enimkasutav tarkvara tööjõu planeerimiseks. Hindame, et 23% graafiku alusel töötavate töötajate töögraafikutest koostatakse Eestis Stafflogic’us. 2022 aastal tõime turule ettevõtetele kiire tööjõu leidmise lahenduse "tööturg" ja uuendamise töötajatele mõeldud iseteeninduse uuele platvormile.

3. Tehisintellekt ehk AI. Kasutame tehisintellekti kvaliteedikontrolli rakendust tootmises koos masinatööstuslahendustega. Meil oli 2022 hea koostöö organisatsiooniga AIRE, kelle kaasabil rakendasime tehisintellekti mitmetes tehastes ja teistes valdkondades. Alustasime pakendite prügisorteerimisroboti väljatöötamist koos EASiga.

Leanest OÜ tegevust iseloomustavad suhtarvud:

Nimetus 2022 2021 Arvutamise metoodika

Ärirentaablus (%) 19.22% 4.89% Ärikasum/müügitulu

Omakapitali määr (%) 72.79% 69.04% Omakapital/koguaktivad

Võlakordaja (%) 27.21% 30.96% Kohustised/koguvarad

Lühiajalise kordaja kattenäitaja 3.66 3.09 Käibevara/lühiajalised kohustised

LEANEST OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.