Rohkema info nägemiseks:

VMBH OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 972; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VMBH OÜ kohta arvamuslugu!"

VMBH OÜ hetkeolukord

Juba 972 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

VMBH OÜ on asutatud 27.06.2016. aastal.

2018. aastal soetati tütarettevõte Waram OÜ kelle tütarettevõte on omakorda Kemotar OÜ ja sidusettevõte Forestplanter OÜ.

2019. aastal müüdi sidusettevõte AS TMB (AS House Holding) ja soetati OÜ TMB Element.

2021. aastal soetati tütarettevõte Netsport OÜ ja sidusettevõte KMG OÜ.

VMBH OÜ põhitegevuseks on investeeringud ja nende finantseerimine. Konsolideerimisgrupi käive tekib tütarettevõtte Waram OÜ ja Kemotar

OÜ tegevusest. Waram OÜ põhitegevuseks on kinnisvarahaldamine ning Kemotar OÜ on logistikakeskus, kelle põhitegevuseks on erinevate kaubagruppide (teravili, väetis, puistematerjal jne.) ladustamine ning killustiku müük.

VMBH OÜ sidusettevõtte Forestplanter OÜ põhitegevuseks on metsataimede kasvatamine ja müük. OÜ TMB Element põhitegevusalaks on monteeritavate raudbetoontoodete tootmine ja müük ning KMG OÜ põhitegevuseks on insenertehniliste rajatiste ehitus. Kõigi ettevõtete äritegevus on mõjutatud hooajalisusest, millega on arvestatud ärimudelites.

2020. aastal VMBH OÜ võitis arhitektuuri- ja ideekonkursi spordihoone rajamiseks Ihaste tee 9, Tartu. Sellest tulenevalt sõlmiti Tartu linnaga hoonestusõiguse leping, tähtajaga 50 aastat. Spordihoone valmib kolme aastaga. Hoonestusõigust kajastatakse kapitalirendina. 2022. aasta jaanuaris loovutas VMBH OÜ hoonestusõiguse ja sellega kaasnevad kõik kohustused tütarettevõttele Netsport OÜ.

Konsolideerimisgrupi müügitulu 2022. aastal moodustas 1 595 041 eurot, mis oli 101,55% suurem kui 2021. aastal. Müügitulu kasvu tingis

Kemotar OÜ tegevuse laienemine.

Seoses sõjategevusega Ukrainas ja sellest tulenevast kaubapoliitikast Venemaa ja Valgevenega langes majandusaastal oluliselt OÜ Kemotar väetise kaubagrupi käive, kuna vähenes väetiste ladustamine Kemotar OÜ territooriumil. Ettevõte plaanib 2023. aastal suurendada killustiku mununki. Kuna killustikku ostetakse euroalalt, siis mõju valuutakursi muutustele ei ole. Energiakriisi aitas vähendada 2021. aastal rajatud päikesepark.

2023. aastal jätkub Kemotar OÜ logistika valdkondade laiendamine, millega planeeritakse käibekasvu käesolevasse aastasse ja ka aastasse 2024.

Konsolideerimisgrupi kasum oli 354 489 eurot.

Aastal 2022 OÜ VMBH töötajaid ei olnud. Konsolideerimisgrupis töötas 2022. aastal töölepinguga 4 inimest, juhatuseliikme lepinguga 1 inimene.

VMBH OÜ majandusnäitajad

Rentaablusnäitajad (%) 2022 2021

Varade puhasrentaablus (ROA) 1,28% -2,28%

Omakapitali puhasrentaablus (ROE) 1,61% -2,72%

VMBH OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.