Rohkema info nägemiseks:

GALVODASAR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme roomikekskavaatori teenuseid osutav ettevõte, mis pakub professionaalset abi maatööde ja ehitusprojektide jaoks

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Meie ehitusettevõte on spetsialiseerunud rasketehnika teenustele, eriti roomikekskavaatori teenustele. Meie meeskond koosneb kogenud ja sertifitseeritud operaatoritest, kes suudavad teostada erinevaid maa- ja ehitustöid. Oleme pühendunud klientide rahulolu saavutamisele kvaliteetse töö ja konkurentsivõimelise hinnaga. Meie ettevõttel on juba aastatepikkune kogemus rasketehnika teenuste osutamisel. Meie kogenud meeskond tagab alati professionaalse ja usaldusväärse teenuse.

ks GALVODASAR OÜ peamisi teenuseid on roomiekskavaatoriteenused. Need masinad, mis on mõeldud raskeks maatööks, vajavad oskuslikku kätt ja põhjalikke teadmisi. GALVODASAR OÜ-l on selle ala spetsialistid, kes tagavad kiire, ohutu ja tõhusa teenuse.

Kuid GALVODASAR OÜ ei piirdu ainult roomiekskavaatoritega. Nad on laiendanud oma teenuste valikut, pakkudes lahendusi igale ehitusvajadusele:

  • Pinnasetööd: Kui alus on korralikult ette valmistatud, on ehitusprojekt kindel ja vastupidav. GALVODASAR tagab, et pinnas on ideaalses seisukorras enne ehituse algust.
  • Kaevetööd: Kas vajate kraavi, basseini või mõnda muud kaevet? GALVODASAR OÜ saab hakkama.
  • Veetrasside rajamine: GALVODASAR tagab, et teie kinnistul on korralik veetarne ja -äravool.
  • Drenaaz rajamine: Tõhus lahendus maa-aluste veeprobleemide vältimiseks.
  • Kändude eemaldus: Muudab teie aia või kinnistu takistustevabaks ja esteetiliselt meeldivaks.
  • Planeerimistööd: GALVODASAR OÜ ekspertidega on teie maapind tasane ja ideaalselt ette valmistatud.
  • Vundamendi kaevamine: Ülioluline samm mis tahes ehitusprojektis, ja GALVODASAR OÜ teab, kuidas seda õigesti teha.

Üks GALVODASAR OÜ eesmärkidest on parandada ja säilitada nende klientide kinnisvaraväärtust. Olgu selleks siis sujuva toimimise tagamine või välimuse parandamine - GALVODASAR OÜ panustab igasse projekti kogu südamest.

Ehitussektor on täis ettevõtteid, kes pakuvad erinevaid teenuseid. Kuid kui vajate tõelist meisterlikkust, mitmekülgsust ja pühendumust, on GALVODASAR OÜ teie parim valik. Nad ei paku mitte ainult tipptasemel roomiekskavaatoriteenuseid, vaid kogu ehitusteenuste spektrit, tagades iga projekti edukuse ja kvaliteedi.

Võta ühendust ja leiame sullegi sobiva lahenduse!

kontakt

GALVODASAR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan R.

Meie usaldusväärne partner juba mitu aastat. Suurepärane kiirus ja täpsus tööde teostamisel. Suurepärane teenus!

- Peeter K.

Tööd tehti täpselt kokkulepitud ajal ja täpselt nii, nagu lubatud. Soovitan nende teenust!

GALVODASAR OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ GALVODASAR on ettevõte, mis asutati 07.07.2016. See oli aasta, mil ettevõte alustas oma majandustegevust, pannes aluse oma põhitegevusele, mis oli mud eriehitus tööd (kood 43999). Alates sellest ajast kuni 2023. aastani on OÜ GALVODASAR püsivalt ja järjepidevalt oma tegevust laiendanud ja arendanud, pakkudes kvaliteetseid ja usaldusväärseid ehitusteenuseid.2022. aastal saavutas ettevõte märkimisväärse edu, realiseerides netokäibe summas 74392,00 eurot. See on tõestus ettevõtte pühendumusest ja pidevast soovist pakkuda oma klientidele parimaid teenuseid. OÜ GALVODASAR on tõestanud, et nad on

Dropdown

kõik artiklid

Kaevetööd: kuidas teha seda ilma naabreid häirimata

Kaevetööd võivad olla olulised teie koduhoovi või ettevõtte tarbeks, kuid sageli võivad need olla teie naabrite jaoks tüütud. Teie naabrid võivad tunda end ebam
ssb.ee
Kaevetööd võivad olla olulised teie koduhoovi või ettevõtte tarbeks, kuid sageli võivad need olla teie naabrite jaoks tüütud. Teie naabrid võivad tunda end ebamugavalt, kui nende kodus on palju müra või tolmu, mis on tingitud kaevetöödest. Lisaks võib kaevetööde ala piirata nende juurdepääsu ja seega ka nende liikumist. Seetõttu on oluline, et teete kaevetööd nii, et teie naabrid ei tunneks end häirituna. Üks viis, kuidas seda teha, on planeerida kaevetööde ajakava koos oma naabritega. Kui te teavitaksite neid eelnevalt, millal ja kui kaua kaevetööd kestavad, siis võivad nad seda oma elus

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.