Rohkema info nägemiseks:

CHARSTUDIO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 125; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta CHARSTUDIO OÜ kohta arvamuslugu!"

CHARSTUDIO OÜ hetkeolukord

Juba 125 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte EMTAK kood on 62011.

2022. majandusaasta müügitulu oli 1 656 402 eurot ja puhaskasum 564 851 eurot.

Ettevõtte peamine ja ainus klient on Belgia partnerettevõte SmileyGamer, kes teeb mängud kättesaadavaks Apple Store and Google Play poodides, kust inimesed üle kogu maailma saavad mängud mängimiseks alla laadida. Tegemist on tasuta mängudega, mis sisaldavad reklaame ja rakendusesiseseid oste. Need on ettevõtte peamised tuluallikad. SmileyGamer saab endale 50% tulust mängude avaldamise, turustamise ja lõpptarbijatele vahendamise eest.

2022. aasta jooksul ostis ettevõte oma mängude arendusteenuseid ja täiustas neid märkimisväärselt. See võimaldas suhteliselt stabiilset tuluvoogu varem välja töötatud mängudest nagu Christmas Sweeper 2 ja 3. Hinnanguline müügiplaan oli 1 600 000 eurot. Tegelik tulemus 1 656 402 eurot on mõnevõrra oodatust parem. Iseavaldamisega ei lähe hästi, seega ei kulutatud iseavaldatud mängude jaoks ressursse. Sõda

Ukrainas (kus on enamik töövõtjaid ja ka juhatuse liikmed) mõjutas ettevõtte tegevust palju, kuid suutsime siiski oma tööd teha, mänge toetada ning rahalisi eesmärke täita.

Ettevõtte juhatuse liikmed on:

Iaroslav Charkovskyi : 2022. majandusaasta palk kokku: 22 500 eurot.

Ihor Charkovskyi : 2022. majandusaasta palk kokku: 22 500 eurot.

Eesmärgid 2023. aastaks: loodame säilitada ja elus hoida enamikku mängudest. Tõenäoliselt uusi mänge välja ei töötata. Me loodame, et müügitulu on umbes 1 500 000 eurot. Vähem kui oli 2022. aastal, kuna vanemad mängud on vähem edukad ja uued mängud ei ole veel suure mõjuga. Lisaks sellele, meil käib ikka veel täieulatuslik sõda Ukrainas.

CHARSTUDIO OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.