Rohkema info nägemiseks:

INNORE OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4535; jälgijaid - 16. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta INNORE OÜ kohta arvamuslugu!"

INNORE OÜ hetkeolukord

Juba 4535 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 16 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Innore OÜ on Eesti inseneride poolt loodud ja Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis on keskendunud kaasaegsetele rõdu- ja trepipiirete, trepikonstruktsioonide ning samalaadsete toodete täislahenduste pakkumisele. Paindlikkus, usaldusväärsus, tähtaegadest kinnipidamine ja eelkõige kvaliteet on väärtused, mille eest seisame ning mida tahame pakkuda oma klientidele. Innore inseneride kvalifikatsioon ning pädevus võimaldavad projekteerida nii Eesti, Soome, Rootsi kui Norras seadusandlusele vastavaid tooteid.

Innore OÜ’le kuulub 100% Norras registreeritud tütarettevõte Innore AS.

Innore AS’le on väljastatud Sentralt Godkjent litsents, Norras ehituse projekteerimistööde läbiviimiseks (Prosjektering av Konstruksjonssikkerhet i tiltaksklasse 1) ning paigaldustööde läbiviimiseks (Utførelse av Montering av bærende metall- eller betongkonstruksjoner i tiltaksklasse 1). Samuti on Innore AS

StartBANK’i liige.

Innore toodetele on väljastatud Euroopa Liidus ja Norras kehtiv tööstusdisaini kaitse reg nr

DM/097771.

Innore OÜ-le on väljastatud majandustegevuse MTR litsentsid:

Projekteerimine: EEP003947

Ehitamine: EEH009478 2022. majandusaastat iseloomustab Venemaa kallaletungist Ukrainale tingitud sõjamõjudega kaasnev toormehindade tõus ning tarneprobleemid, mis on oluliselt mõjutanud tööde planeerimist ja läbiviimist, mis on ka negatiivset mõju avaldanud ettevõtte tulemustele. Materjalide hinnatõus mõjutas ka meie toodete lõpphinda, mistõttu käibe kasv ei olegi nii suur üllatus. Võrreldes 2021 aastaga kasvas Innore OÜ käive 2022 aastal ca 88%. Ettevõtte 2022.a. müügitulu kokku oli 3 879 tEUR ning aruandeaasta kasum 339 tEUR. Peamine finantssuhtarv, mida ettevõte jälgib on kasumlikkuse protsent, mis oli 8,7%. Ettevõtte keskmine töötajate arv taandatuna täistööajale oli 25 inimest.

2022.a. Innore OÜ toetusi ega sihtfinantseerimistulusid ei teeninud.

2022.a. jooksul viidi läbi mitmeid erinevaid projekte, millest osa on välja toodud ka kodulehel http://www.innore.no/referentsid.

Osa projekte on ka Norras asuva tütarettevõte kodulehel http://www.innore.no/referanser.

2023. aastalt on ootame sõja mõjude vähenemist majanduskeskkonnale, kuid kirjutades neid ridu 2023 aasta kevadel, siis oleme teadlikud, et sõjast tingituna on majanduskeskkond endiselt äärmiselt ebakindel ning käesoleva aasta suurimad väljakutsed saavad olema EUR/NOK valuutakursi riski juhtimine ning suurenenud kulubaasi valguses kasumlikkuse säilitamine. Tulenevalt keskpankade poolsest intressimäära tõstmisest eesmärgiga jahutada majandusi saab olema väga suur väljakutse ka 2024 aastal saavutada olemasolevat ärimahtu, kuna uues intressikeskkonnas on paljud kinnisvaraarendused seisma pandud, mistõttu on tööd turul tõenäoliselt vähemaks jäämas.

INNORE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.