Rohkema info nägemiseks:

NEWLANDER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 285; jälgijaid - 2. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta NEWLANDER OÜ kohta arvamuslugu!"

NEWLANDER OÜ hetkeolukord

Juba 285 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022: esitamata

Ettevõte ei ole majandusaasta aruannet, kust tegevusaruandeid lugeda saab, esitanud. Iga ettevõtte olukord on unikaalne, kuid levinumad põhjused tegevusaruande mitteesitamiseks võivad olla turuolukorra halvenemine, klientide nõudluse langus, rahalised raskused vms.

NEWLANDER OÜ – 2017. aasta lõpus uus juhatus ja kohe võlad

NEWLANDER OÜ on puidu ja ehitusmaterjalide vahendamise valdkonnas tegutsenud vaevalt poolteist aastat. 2017. aasta algas ettevõtte jaoks suhteliselt kesiselt, aasta teises pooles tehti 99% kogu käibest! Seda ilma töötajateta - umbkaudu 400 000 eurot, mis on iseenesest suurepärane tulemus. Ettevõtte juhatus lahkus aga juba septembris ja ettevõte liikus Sander Virro * kätte, kes vaid mõned kuud hiljem  nagu kuuma kartuli edasi sokutas.   24.11.2017 anti ettevõte  Carl Kink 'i juhtida ja vaevalt jõudis uus peremees valdustega tutvuda, kui ettevõttele tekkis kopsakas, üle 70 000 eurone 

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.