Rohkema info nägemiseks:

TALLINN INTERNATIONAL SCHOOL OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eesmärk on arendada igast õpilasest välja tema individuaalne potentsiaal mitmekesises ja innustavas õpikeskkonnas, kus õpetatakse mitut võõrkeelt ning tagatakse turvalised ja toetavad õppetingimused.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

International School of Tallinn (IST) pakub kvaliteetset ingliskeelset haridust 3-19-aastastele õpilastele. Meie õppekava, alates eelkoolist kuni gümnaasiumi lõpuni, põhineb rahvusvahelistel õppeprogrammidel ja on kooskõlas Rahvusvahelise Bakaalaureuse (IB) ülemaailmsete standarditega.

ISTis keskendume iga õpilase individuaalsele potentsiaalile, uskudes, et iga laps on ainulaadne. Õppekeel on inglise keel, kuid meie õppekavas on mitmeid võõrkeeli: hispaania, prantsuse, saksa, vene ja eesti keel. Meie õpikeskkond on mitmekesine ja innustav ning tagame lapse-sõbralikud, turvalised ja toetavad õppevahendid. IST asub Ülemiste piirkonnas, nutikas linnas, kus on suur välismaalaste kogukond. Kool asub vaid kaheminutilise jalutuskäigu kaugusel trammipeatusest ja bussipeatusest.

Oleme uhked pakkudes maailmatasemel haridust rahvusvahelises õhkkonnas. Kui soovid anda oma lapsele ainulaadse õpikogemuse, võta meiega ühendust. Leiame koos parima lahenduse sinu lapse haridusvajadustele.

Tule avasta maailma International School of Tallinniga - kus iga õpilane on tähtis ja tulevik on täis võimalusi!

UURI LISAKS

Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust aadressil info@ist.ee või helistage meile numbril +372 5300 0506

TALLINN INTERNATIONAL SCHOOL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Nadya

I am happy and thankful for the experience my kid gets. It is a positive atmosphere, friendly and helpful teachers. Children will definitely learn and grow if they feel loved and needed.

- Kert

IST ei ole lihtsalt kool, vaid tõeline rahvusvaheline kogukond, kus erinevad kultuurid kohtuvad, õpivad ja kasvavad koos. Õpetajad on pühendunud, mitte ainult akadeemilisele edu saavutamisele, vaid ka õpilaste isikliku arengu toetamisele.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas meie kool toetab rahvusvahelist mõtteviisi

Rahvusvahelises Tallinna Koolis (IST) ei ole rahvusvahelisus lihtsalt sõna õppekavas, see on eluviis. Meie kool on pühendunud rahvusvahelise mõtteviisi toetamisele, et kujundada õpilasi, kes on valmis mõistma, austama ja kaasa lööma üleilmsetes kogukondades. 1. Mitmekesine kogukond: IST tervitab õpilasi ja õpetajaid erinevatest riikidest, taustadest ja kultuuridest. See mitmekesisus klassiruumis loob ainulaadse õhkkonna, kus iga päev on võimalus õppida uusi asju teiste kultuuride kohta ning jagada oma teadmisi ja kogemusi. Selline mitmekesisus peegeldab tõelist rahvusvahelist mõtteviisi,

Dropdown

kõik artiklid

Mitmekeelse õpikeskkonna eelised

Üha enam vanemaid mõistab, et mitmekeelne õpikeskkond on võti avarama maailma poole. Rahvusvaheline School of Tallinn (IST) mitte ainult ei tunnusta seda tõde,
ssb.ee
Üha enam vanemaid mõistab, et mitmekeelne õpikeskkond on võti avarama maailma poole. Rahvusvaheline School of Tallinn (IST) mitte ainult ei tunnusta seda tõde, vaid integreerib seda oma haridusfilosoofiasse, luues lapsele rikkaliku ja mitmekülgse õpikogemuse. 1. Globaalne Suhtlusvõimekus: Mitmekeelne õpe aitab õpilastel arendada suuremat suhtlusvõimekust globaalses kontekstis. IST-s mitte ainult ei õpitakse inglise keeles, vaid pakutakse ka võimalusi õppida hispaania, prantsuse, saksa, vene ja eesti keelt. See mitmekesisus annab õpilastele oskuse suhelda tõhusalt erinevate kultuuride

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.