Rohkema info nägemiseks:

CONSORTO GLOBAL OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 914; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta CONSORTO GLOBAL OÜ kohta arvamuslugu!"

CONSORTO GLOBAL OÜ hetkeolukord

Juba 914 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing Consorto Global on idufirma mis tegutseb ärikinnisvara sektoris. Consorto Global Oü omab ja haldab üle-Euroopalist ärikinnisvara ostu-müügi vahendamise veebiplatvormi www.consorto.com. Consorto.com veebiplatvorm on tarkvara lahendus mis automaatselt sorteerib ja soovitab ärikinnisvara objekte investoritele vastavalt nende kasutaja profiilile ning automatiseerib objekti info vahendamise ning osapoolte vahelise suhtlemise. Ettevõtte sihturuks on Euroopa ja tegevus on eelkõige suunatud rahvusvahelistele institutsionaalsetele investoritele ja ärikinnisvara maakleritele. Ettevõtte ärimudel on üles ehitatud platvormil kokku viidavate osapoolte müügitehingutelt saadavale vahendustasudele.

2022.aastal osaühingul müügitulu summas 400 eur.

Aruandeperioodi tulemiks kujunes kahjum 99 951 eurot.

Osaühingul oli üks töötaja, kelle tasude kulu koos maksudega moodustas 32 112 eurot.

2022. aasta üks peamisi eesmärke oli laiendada ja täiustada oma veebiplatvormi Consorto.com liitumisplaanide kasutuselevõtuga. Ettevõte tunnistas kasvavat nõudlust tervikliku ja kasutajasõbraliku lahenduse järele ning püüdis seda võimalust ära kasutada. Liitumisplaanide elluviimist peeti oluliseks sammuks selle eesmärgi saavutamise suunas. Selle eesmärk on pakkuda kasutajatele täiendavaid funktsioone ja eeliseid, parandades seeläbi nende kasutuskogemust ja suurendades seotust platvormiga. Liitumisplaanide pakkumisega püüab Consorto Global OÜ rahuldada nii kinnisvaraspetsialistide kui ka investorite vajadusi, edendades kinnisvaratehingute jaoks edukat ökosüsteemi.

Ettevõtte liitumisplaanide kasutuselevõtu otsuse taga oli turusuundumuste, kasutajate tagasiside ja konkurentsimaastiku põhjalik analüüs. Aasta jooksul tegi Consorto Global OÜ olulisi investeeringuid tehnoloogiasse, infrastruktuuri ja turundusalgatustesse, et toetada liitumisplaanide elluviimist. Oma platvormi liitumispõhiste teenuste kaudu monetiseerides soovib Consorto Global OÜ mitmekesistada oma tuluvooge ja luua jätkusuutlik ärimudel.

Oleme võitnud mitmed rahvusvahelisi auhindu ja kasvatanud ülemaailmse aktiivsete investorite andmebaasi ning investoritel on huvi ka meie tegevust jätkuvalt rahastada. Märtsis kaasasime täiendavat kapitali (Eur 85.000) kahe uue osa väljalaskmise teel suunatud emissiooniga.

Tulevikku vaadates on Consorto Global OÜ jätkuvalt pühendunud oma tellimuste pakkumise edasisele täiustamisele ja laiendamisele saidil

Consorto.com. Ettevõte kavatseb pidevalt uuendada ja pakkuda oma tellijatele lisaväärtusteenuseid, tugevdades seeläbi oma positsiooni juhtiva veebipõhise kinnisvaraturuna.

Juhatus 1 liikmeline:

Philip Verzun - juhatuse liige

CONSORTO GLOBAL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.