Rohkema info nägemiseks:

TOMESTAUTO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud sõidukite diagnostikale, hooldusele, autoremondile, rehvide müügile ja varuosadele, pakkudes tipptasemel teenuseid, et hoida sõidukid ohutult teel ja kliendid rahulolevatena.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kui otsite usaldusväärset partnerit, kes hoolitseb teie sõiduki eest nagu oma, siis olete jõudnud õigesse kohta. Alates 2016. aastast oleme TOMESTAUTO OÜ-ga pühendunud pakkuma kvaliteetset mootorsõidukite hooldust ja remonti Tartus. Meie missiooniks on tagada teie sõiduki ohutus, usaldusväärsus ja tipptasemel jõudlus.

Oleme spetsialiseerunud laiahaardelisele mootorsõidukite remondile. Meie kogenud meeskond suudab lahendada igasuguseid tehnilisi probleeme, tagades teie sõiduki suurepärase töökorras. Regulaarne hooldus on võtmetähtsusega teie sõiduki pika eluea tagamisel. Teeme põhjalikke hooldustöid, et tagada kõikide süsteemide korrektne toimimine.

Pakume laia valikut rehve erinevateks ilmastikuoludeks ja sõidutingimusteks. Meie spetsialistid aitavad teil valida õiged rehvid ning teostavad kiire ja täpse rehvivahetuse. Kas teie sõiduk käitub veidralt või on hakanud ilmnema veakoode? Meie diagnostikaseadmed aitavad tuvastada probleemi kiiresti ja täpselt, võimaldades meil selle kiiresti lahendada. Pakume ka kvaliteetseid varuosi erinevatele sõidukimarkidele. Meie varuosade valik tagab, et teie sõiduk saab alati parimad võimalikud varuosad, mis vastavad tootja standarditele.

Meie asukoht Tartus muudab meid teie mugavaimaks valikuks autoremonti ja hooldusteenuseid vajavatele klientidele. Meie professionaalne meeskond on pühendunud tagama teile kiireid ja usaldusväärseid teenuseid. Teie sõiduki heaolu on meie prioriteet.

Kui soovite oma sõidukit usaldada kogenud ja professionaalsete käte hooleks, siis võtke meiega ühendust juba täna. TOMESTAUTO OÜ meeskond on siin, et pakkuda teile parimat võimalikku teenust. Olgu teie vajadused seotud hoolduse, remondi, diagnostika, rehvide või varuosadega, oleme valmis aitama. Usaldage meid oma sõiduki hooldamisel ja näete tulemusi, mis räägivad enda eest.

Võtke meiega ühendust!


KONTAKT

TOMESTAUTO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liis M.

Suurepärane teenindus ja kiire lahendus.

- Kairi E.

Korralikud ja abivalmid spetsialistid. Hindan nende kiirust ja täpsust.

- Jaan T.

Teenindus on alati sõbralik ja professionaalne.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TOMESTAUTO OÜ tegevusaruanne 2022

TomestAuto OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati 2016. aasta septembris. See on ettevõte, mis on pühendunud mootorsõidukite hooldusele ja remondile, pakkudes klientidele kvaliteetseid ja usaldusväärseid teenuseid. Alates asutamisest on ettevõte näidanud pidevat kasvu ja arengut, alustades majandustegevusega samal aastal, mil see asutati.2020. aastal toimus ettevõtte juhtimises oluline muutus, kui juhatuse liige vahetus. See oli märkimisväärne sündmus ettevõtte ajaloos, mis pani aluse ettevõtte reorganiseerimisele ja arendamisele. Uue juhtkonna all hakkas ettevõte kasutama olemasolevaid

Dropdown

kõik artiklid

Mis mu sõidukil viga on?

Kas olete kunagi mõelnud, kuidas teie sõiduk suudab \
ssb.ee
Kas olete kunagi mõelnud, kuidas teie sõiduk suudab \"rääkida\" oma tehniliste probleemide kohta? Kuigi autod ei oska sõnadesse panna, mis nende sisemuses toimub, on tänapäeva autod varustatud nutika diagnostikasüsteemiga, mis annab meile väärtuslikku teavet auto seisukorra kohta. See süsteem on justkui arstlik ülevaatus teie sõiduki tervise kohta, avades ukse maailma, kus iga veakood ja iga märguanne võib olla võtmeks teadmisteni. TOMESTAUTO OÜs mõistame sügavalt diagnostika tähtsust ning selles artiklis sukeldume selle maailma sügavustesse, et avada saladused, kuidas tänapäeva tehnoloogia

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.