Rohkema info nägemiseks:

HARMET MODULAR BUILDING OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3016; jälgijaid - 22. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HARMET MODULAR BUILDING kohta arvamuslugu!"

HARMET MODULAR BUILDING OÜ hetkeolukord

Juba 3016 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 22 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Harmet Modular Building alustas tegevust 08.09.2016.

OÜ Harmet Modular Building peamine tegevusvaldkond on ruumelementidest moodulhoonete püstitus ja sellega kaasnevate ehitustööde teostamine nn "võtmed kätte" lahendusena. Ettevõtte eesmärgiks on olla eelistatuimaks partneriks oma valdkonna tellijatele, olla väärtustatud tööandja oma töötajatele ja kasvatada ettevõtte väärtust.

2022. aastal teostati töid Eestis, Soomes, Rootsis, Taanis ja Ühendkuningriigis. Peamiselt paigaldati emaettevõtte poolt toodetud majamooduleid, kuid ligikaudu 30% kogukäibest teostati töid Harmet grupi välistele tellijatele. Aasta osutus kokkuvõttes edukamaks kui esialgne eeldus oli ja kasvatada õnnestus nii käivet kui kasumit. Peatöövõtjaid ja moodulmajatehaseid negatiivselt mõjutanud sisendhindade ootamatu kasv ja materjalide tarneprobleemid ettevõtet oluliselt ei mõjutanud, kuna puudusid enne järske hinnatõuse sõlmitud pikaajalised fikseeritud hinnaga lepingud ja ettevõtte poolt tarnitavate materjalide osakaal kogu tegevuses on väike. Samuti ei ole avaldanud 24. veebruaril Venemaa poolt alustatud sõda Ukraina vastu olulist mõju ettevõtte tegevusele. Võrreldes 2021. aastaga kasvas käive 2022. aastal 30%. Suuremaks väljakutseks oli tööde mahu kasvust tingitud professionaalse tööjõu ja alltöövõtjate leidmine. Samuti oli ja on jätkuvalt väljakutseid pakkuv ehitustegevus Ühendkuningriigi (UK) turul, mis erineb oluliselt nii seadusandlikult kui kultuurilistelt tavadelt Põhjamaade turust.

Ettevõttes läbiviidud töötajate ja tellijate rahulolu-uuringute tulemuse põhjal võib öelda, et töötajad on rahul ja hoitud ning kliendid/koostööpartnerid ehitusplatsidel on meie tegevusega rahul, kuid parendamisruumi on alati. Tööohutust parendavad tegevused on ettevõttes igapäevase töö osa ja 2022. aastal tööõnnetusi ei toimunud. Investeeringud 2022. aastal olid tehtud peamiselt vajalikesse töövahenditesse.

2023. aasta tuleb maailmamajanduse ja Skandinaavia ehitus- ja kinnisvaraturu jahtumise tõttu raske. Ettevõtte eesmärgiks on hoida konservatiivet joont, mitte kaasa minna liiga riskantsete projektidega, säilitada võtmetöötajad ja tagada ettevõtte stabiilne ja jätkusuutlik finantsseis, et olla valmis uueks tõusuks. Jätkuvalt tegeletakse klientidele laiapõhisema teenuse pakkumise ja tööde teostamise võimekuse parendamise ning turu parema tundmaõppimisega nii Taani kui UK turul, samuti kasvatada grupiväliste tellijate osakaalu. 2023.aastal suuremaid investeeringud töövahenditesse, sõidukitesse ja personali plaanis ei ole.

ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 ja ISO 45001:2018 sertifikaati omava ettevõttena toimub pidev juhtimissüsteemi parendamine ja 2023. aastal ootab ees sertifikaatide uuendamine.

Ettevõtte juhatus koosneb 3 liikmest, juhatuse liikmetele maksti tasu 2022. aastal kokku 53 tuhat eurot. Töötajate keskmine arv aruande aastal oli 43 inimest ja tööjõukulu oli kokku 1778 tuhat eurot.

Tegevusega kaasnevad olulised keskkonnamõjud puuduvad.

HARMET MODULAR BUILDING OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.