Rohkema info nägemiseks:

LEONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 134; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta LEONIA OÜ kohta arvamuslugu!"

LEONIA OÜ hetkeolukord

Juba 134 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Leonia tegevuskohaks on Eesti Vabariik.

OÜ Leonia moodustati seoses osanike otsusega reorganiseerida Alkonda OÜ. Jagunemine toimus märtsis 2018, mille käigus anti osa finantsvaradest üle Leonia OÜ-le.

2022.a. alguses toimus Alkonda OÜ jagunemine eraldumise teel, mille käigus vastavalt jagunemiskavale loodi uus ühing Leonia Investments

OÜ. Jagunemisel andis Alkonda OÜ üle osa oma varast Leonia Investments OÜ-le 2022.a. märtsis ühines Leonia Investments OÜ Leonia

OÜ-ga.

Ettevõtte põhitegevusala on investeerimine. 2022.a. jätkas ettevõtte investeerimist väärtpaberitesse ja erinevatesse fondidesse.

2020.a. märtsis alanud Covid pandeemia tulemusena on ettevõtte kinnisvaraprojektid aeglustunud, ehitusperioodid on pikenenud ja ehituse hinnad on kallinenud. Valitsuse poolt vastu võetud pensioniseaduse muudatusega klientide huvi kinnisvaraturul küll ajutiselt tõusis, kuid Ukraina sõda, ülemaailmne majanduskasvu aeglustumine ja finantssektori jahenemine on kaasa toonud laenuintresside olulise tõusu ning kinnisvaratehingute märkimisväärse languse.

2019.a. alanud Covid pandeemia ning 2022.a. alanud Ukraina sõda on mõjutanud ka maailma majandust ja aktsiaturgu. Väärtpaberiportfellid, mis 2021.a. kiiresti taastusid on alates 2022. a. algusest olnud taas langustrendis, mis tõi kaasa ettevõttele olulise finantskahjumi.

2023.a. eesmärgid

Järgneval majandusaastal on ettevõttel plaanis jätkata 2019-2022.a. alustatud arendusprojektidega kuid edasisi investeeringuid plaanis teha ei ole.

Juhatuse liige Pille Rukki

LEONIA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.