Rohkema info nägemiseks:

EESTI PRINT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume terviklikke trükiteenuseid alates disainist kuni lõpptooteni, tagades kvaliteedi ja tõhususe.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga meeldejääva sündmuse, ettevõtte käivitamise või isikliku tähtpäeva südames on lugu, mis ootab rääkimist. Meie, EESTI PRINT OÜ-s, usume, et iga lugu väärivad jagamist maailmaga võimalikult mõjusal viisil. Alates meie loomisest oleme pühendunud teie narratiivide elluäratamisele trükkimise kunsti kaudu.

Meie missioon on lihtne, kuid sügav: 'Pakume terviklikke trükiteenuseid, alates kujundusest kuni lõpptoote valmimiseni, tagades kvaliteedi ja tõhususe.' See juhtpõhimõte on olnud meie äri nurgakiviks, võimaldades meil teenindada paljusid kliente mitmekesiste vajadustega. Olgu selleks siis kvaliteetse visiitkaardi käegakatsutav tunne, brošüüri erksad värvid või laiformaatilise bänneri suursugusus, meie tooted on loodud muljet avaldama, väljendama, mitte vähem!

Meie teenuste valik hõlmab kogu trükivõimaluste spektrit. Alates ofsettrükist suuremate koguste ja konkreetsete Pantone värvide jaoks kuni digitaaltrükini väiksemate, isikupärastatud partiide jaoks kiirete tähtaegadega. Me oleme osavad laiformaat trükis, tootes kõike alates kleebistest kuni rull-upideni ja PVC bänneriteni. Meie tampo ja siiditrüki tehnikad kaunistavad väiksemaid esemeid ja tekstiile täpsuse ja stiiliga, samal ajal kui meie kilelõikusteenus loob keerukaid kujundeid ja disaine.

Meie pühendumus tipptasemele on võrdne meie pühendumusega innovatsioonile. Me pidevalt arendame oma tehnikaid ja laiendame tootevalikut, et hõlmata viimaseid trende ja kliendieelistusi. Meie portfellis on mitmesuguseid tooteid nagu visiitkaardid, sildid, märgid - viidad, rull-upid, brošüürid, pulmakutsed, flaierid ja paberkotid - igaüks valmistatud suurima hoole ja tähelepanuga detailidele.

EESTI PRINT OÜ-s ei ole me lihtsalt trükkimise pärast; me loome kestvaid muljeid. Kutsume teid uurima meie teenuseid ja tooteid ning laskma meil aidata teil oma lugu jutustada viisil, mis kõnetab ja püsib. Muljet avaldama, väljendama, mitte vähem! - see pole lihtsalt meie loosung; see on meie lubadus teile.

Küsimuste, koostöö või oma loo loomise alustamiseks meiega, külastage meid aadressil Rapla tänav 8, Tallinn, või võtke ühendust aadressil info{\

EESTI PRINT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Andres

Kiire reageerimine ning kvaliteetne sildi ja etiketi trükk muudavad teid meie esimeseks valikuks.

- Karin

Kutsed olid täpselt sellised, nagu ma soovisin!

- Martin

Minu ettevõtte brošüürid näevad välja fantastilised tänu teie trükilahendustele.

EESTI PRINT OÜ tegevusaruanne 2022

Firma tegeleb trükkimise ja printimisega erinevatele meediatele (paber, kartong, vinüül jm) ning nende järeltöötlusega. Trükime enamasti katalooge, visiitkaarte, flaiereid, kutseid, blankette jne. Samuti reklaamtrükk esemetele (pastakat, mapid, tekstiil, kruusid ja muud kontoritarbed). Pakume ka kujundustöid. Lisaks kleebiste valmistamine vinüülist ning paigaldustööd. Tulevikus plaanime investeerida: töökeskkond, turundus ja masinapark.

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks kvaliteetsed visiitkaardid on endiselt hädavajalikud

Digitaalse suhtluse ülemvõimu ajastul ei saa alahinnata käegakatsutavate, isiklike sidemete väärtust. Kvaliteetsed visiitkaardid toimivad kriitilise sillana dig
ssb.ee
Digitaalse suhtluse ülemvõimu ajastul ei saa alahinnata käegakatsutavate, isiklike sidemete väärtust. Kvaliteetsed visiitkaardid toimivad kriitilise sillana digitaalse ja füüsilise võrgustiku maailmade vahel. EESTI PRINT OÜ mõistab nende ühenduste tähtsust, eriti väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele, turundusagentuuridele, ürituste korraldajatele ja eraisikutele Eestis. Füüsilise võrgustiku püsiv väärtus Hoolimata digitaalse kontaktinfo mugavusest, ei asenda miski visiitkaardi isiklikku üleandmist. See on rituaal, mis edastab professionaalsust ja soovi hoida kontakti esmakohtumisest

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.