Rohkema info nägemiseks:

LOUD`N`LIVE EVENT OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1210; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LOUD`N`LIVE EVENT OÜ kohta arvamuslugu!"

LOUD`N`LIVE EVENT OÜ hetkeolukord

Juba 1210 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Loud'n'Live Event OÜ on 2016.a asutatud Eesti kapitalil põhinev ettevõte.

2019. aastal korraldati Martin Müürsepa lahkumismäng Saku Suurhallis.

2020. aastal vahetas ettevõte tegevusala ja 4 juuni 2020 avas uksed restoran MOOD. Põhitegevuseks on toitlustus.

2020. aasta kevadel alguse saanud pandeemia avaldas olulist mõju ettevõtte tegevusele ka aruandeaastal. Erinevad riiklikud piirangud mõjutasid oluliselt klientide ja turistide külastatavust. Juhtkond ja meeskond pöörasid suurt tähelepanu kuludega tegelemisele ning taotleti riiklikud toetused, mida antud valdkonnale võimaldati. Võttes arvesse väga keerulisi olusid on ettevõte saanud nendega toimetulekuga hästi hakkama.

Eesti majandus on kriisist taastumise kiiruse poolest Euroopa riikide seas esirinnas, kuid seni nähtud tempokas kasv möödub, prognoosivad

Eesti Panga analüütikud. Analüütikute sõnul kahandab majanduse kasvutempot lisaks tootmisressursside ammendumisele ka erakordselt kiire hinnakasv. Tarbijakorv kallineb peamiselt erinevate energiakandjate tõttu, mille põhjused asuvad suures osas Eestist väljaspool. Energiakulude edasikandumine teiste toodete ja teenuste lõpphinda annab inflatsioonile hoogu ka lähikuudel. Tarbijahindade kiire kasvu pidurdumist eeldatavad analüütikud 2022. aasta teises pooles. Samas valitseb oht, et kiire hinnatõusu periood kestab Eestis oodatust kauem ja selle taga on peamiselt kohalikud põhjused. Süvenev töötajate nappus Eestis sunnib ettevõtteid palku tõstma. Piiratud tarbimisvõimaluste ja II pensionisambast välja võetud säästude tõttu on vaba raha hulk turul jõudsalt kasvanud ning seetõttu nõudlus kaupade ja teenuste järele on suur. Lisaks püsib kõrgel huvi elukondliku kinnisvara vastu. Hindame, et tekkinud energia- ja toorainekriisist ning eeldatavasti lõppemisjärgus koroonakriisist tingitud majandusmuudatused avaldavad jätkuvalt mõju ettevõtte tegevusele aga ettevõte on nendega suuteline kohanema.

Müügituluks kujunes 435 411 ( 2021; 311 674 ) eurot, aasta lõpetati 23 434 ( 2021; 28 491) eurose kasumiga.

Investeeringuid põhivarasse tehti aruande aastal summas 12 087 ( 2021; 59 654 ) eurot.

2023. aastal jätkab ettevõte senist tegevust ja tegeleb aktiivselt enda pakutavate toodete ja teenuste arendamisega.

LOUD`N`LIVE EVENT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.