Rohkema info nägemiseks:

FRINGILLA OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 757; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta FRINGILLA OÜ kohta arvamuslugu!"

FRINGILLA OÜ hetkeolukord

Juba 757 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Fringilla OÜ tegeles majandusaastal 01.01.2022 – 31.12.2022 idandite kasvatamise ja müügiga.

Ettevõte on rajatud eesmärgiga toota ja müüa klientidele tervislikke mahedaid taimseid idandeid ja idusalateid. Ajend idandite kasvatamiseks tulenes soovist tuua inimesi tagasi looduse, puhta- ja tervisliku toidu ning loodust säästvate väärtuste juurde. Oleme veendunud, et ökoloogiliste idandite ja idusalatite tarbimine on kasvav trend, nii Eesti- kui välisturgudel. Turul on ruumi pakkuda ostjatele täiendavat võimalust mahedalt kasvatatud idandeid tarbida. Idandid annavad suurepärase võimaluse inimestel mitmekesistada oma toidulauda. Meie missiooniks on hooliv suhtumine loodusesse ning rohelise eluviisi ja mõttelaadi propageerimine, et häirida võimalikult vähe ümbritsevat elukeskkonda, selle isereguleerumist ja tasakaalu. Eesmärk on luua Rüüts kaubamärgist bränd, mis esindab tervislikke toitumisharjumusi ning rohelist eluviisi.

Idandamiseks tarnime enamuse oma mahedatest kõrgekvaliteedilistest seemnetest Saksamaalt, kus meie lepinguliseks koostööpartneriks on Midsona Deutschland GmbHAG (Davert) ja Itaalia koostööpartenriks Bavicchi s.p.a.

2022. aastal müüdi tooteid jaekuplustele otselepingutega ning hulgimüügifirmade kaudu. Lisaks jaeketis toodete müümisele, müüdi kaupa toitlustusega (HoReCa) tegelevatele ettevõtetele. Meie tooteid leiab enamuses AS Selveri keti poodidest, Tallinna- ja Tartu Kaubamaja Toidumaailmast,

Coop Eesti jaekauplustest (kokku leiab Rüüts idusalateid u. 200 müügikohast üle Eesti).

2022. aasta müügitulu oli kokku 114112 eurot, mis on 28 % enam võrreldes 2021. aastaga.

Järgmisel majandusaastal jätkatakse tegevust samal alal ning eesmärk on järjekordselt suurendada turuosa ja müügitulu.

Majandusaastal oli ühingus keskmiselt 3 töötajat. Tegevjuhile on arvestatud tasu 9336 eurot.

FRINGILLA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.