Rohkema info nägemiseks:

3COMMAS TECHNOLOGIES OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2572; jälgijaid - 6. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta 3COMMAS TECHNOLOGIES OÜ kohta arvamuslugu!"

3COMMAS TECHNOLOGIES OÜ hetkeolukord

Juba 2572 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

Äritegevus 3Commas on juhtiv tarkvaralahendus, mis pakub krüptovaluuta kauplemise automatiseerimise ning portfellihaldustarkvara nii individuaalsetele kauplejatele kui ka institutsionaalsetele investoritele. Platvorm võimaldab kasutajatel optimeerida kauplemisstrateegiaid, hallata digitaalsete varade portfelli ning teostada tõhusalt tehinguid mitmetel krüptovaluutabörsidel.

3Commase täiustatud tööriistad, sealhulgas automatiseeritud kauplemisrobotid, nutikas kauplemisterminal, portfellihalduse funktsioonid, riskijuhtimisvõimalused ja koopiakauplemise funktsioonid, rahuldavad erinevaid krüptovaluuta kauplejate ja investorite vajadusi.

3Commas loodi 2017. aastal ja on sellest ajast alates kasvanud üheks suurimaks kauplemise automatiseerimise tarkvaralahenduseks kogu maailmas. Seda usaldab üle saja tuhande kaupleja ja mitmed börsipartnerid. Nagu ettevõtte

SaaS-olemusest võib järeldada, 3Commas ei hoiusta ega oma klientide vahendite väljavõtmise õigust – vahendid hoiustavad kliendid oma valitud börside kontodel. 3Commase süsteemid on loodud usaldusväärselt ja automaatselt täitma klientide poolt määratud ostu- ja müügikorraldusi.

2022. aasta tõi krüptovaluutasektorile mitu olulist väljakutset. Kuigi sektor jätkas kapitali kaasamist ja käivitati uusi uuenduslikke ettevõtteid, seisis kogu sektor silmitsi mitmete probleemidega, mis mõjutasid selle stabiilsust, regulatiivset keskkonda ja avalikku suhtumist.

Turu volatiilsus, regulatiivne ebakindlus, turvaintsidendid, pettused ja kelmused, ulatuslikud pankrotid ning finantsinfrastruktuuri piirangud mõjutasid sektori kasvu ja avalikku suhtumist. Kahjuks mõjutasid need negatiivsed trendid ka 3Commase äritegevust ja finantstulemusi.

2022 aasta lõpus langes 3Commas organiseeritud kõrgetasemelise häkkerirünnaku ohvriks, mille tulemusena sattus häkkerite valdusse suur hulk klientide börsikontode API võtmeid. See põhjustas 3Commas äritegevuses tugevaid häireid ning olulist mainekahju. Antud intsidenti uurivad nii 3Commase poolt palgatud konsultandid kui ka eri riikide õiguskaitseorganid.

31.12.2022 seisuga oli ettevõttel 72 000 igakuist aktiivset klienti (40% võrra vähem kui eelmisel aastal) ja 20,5 miljoni euro suurune müügitulu (11% võrra vähem kui eelmisel aastal). Ettevõte näitas majandusaastal 12,54 miljoni euro suurust puhaskahjumit (200% võrra vähem kui eelmisel aastal).

2022. aasta finantstulemused olid suures osas mõjutatud märkimisväärsetest investeeringutest personali, nende ümberpaigutamisse (Ukraina-Venemaa sõja tõttu), tehnoloogiasse, infrastruktuuri ja uute toodete testimisse. Kuigi need investeeringud aitavad luua paremat kliendikogemust, meelitada rohkem kliente ja suurendada kaubandusmahte, ei realiseerunud kõik projektid oodatud viisil. Alates 2022. aasta neljandast kvartalist alustas ettevõte kulude optimeerimist, vähendades teatud meeskondi ja külmutades vähem perspektiivseid projekte. Need jõupingutused jätkuvad ka 2023.

aastal.

Hoolimata 2022. aasta negatiivsetest tulemustest on 3Commas endiselt hästi kapitaliseeritud ja heas positsioonis, et ületada turu ebastabiilsust ja ebakindlust ning jätkata tootearendust ja investeeringuid uutesse valdkondadesse.

3COMMAS TECHNOLOGIES OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.